2023. október 11., szerda

Portugália - Szlovákia

(Labdarúgás, Eb-selejtező 2023.10.13. 20:45)

tipp: Portugália -1,0 goal
odds: 1,38
office: unibet

Dél-Amerika után Európából is kinéztem egy top favorit csapat győzelmét, ami alapból nem lehet kérdéses. A "J" jelű hatos sorsolásánál is látható volt kilóg a luzitán csapat a mezőnyből és már akkor is mondhatták sokan, hogy innen hibapont nélkül is kijuthatnak a németországi kontinens viadalra Ronaldóék. Eddig jól haladnak ezen az úton hiszen hatból hatot gyűjtöttek, mind a tizennyolc pont egységet a zsákjukba tették, s mindezt kapott gól nélkül, ami külön megsüvegelendő tett! A szeptemberi körben Pozsonyban játszották a fő rivális (furcsa és vicces leírni), Szlovákia elleni meccset, ahol végül szűkösen, de magabiztosan nyertek a zöld-piros nemzeti színűek 1-0 -ra. Jelenleg 100% -os a mérleg, a portugálok nem azok a fajták akik elkönnyelműsködik a válogatott meccseket, főleg hazai környezetben teszik magukat oda, hogy kiszolgálják a lelkes közönségüket. Ez a szlovák csapat, egy olyan olasz managerrel, aki korábban egy profi csapatot sem gardírozott (csupán aszisztens edzőként és másodedzőként funkcionált) nem fogja tudni megszorongatni a portugálokat. Minimum 2-3 gól van alaphangon a két nemzeti tizenegy között.Legutóbb Luxemburg nem úszta meg kilenc gól alatt Faróban, most az Estadio do Dragaoban, Portóban a szlovákok is nagyon kemény kilencven plusz percekre számíthatnak, mert a luzitánok egy percig sem fognak lankadni.

Szlovákiának azonban még így is megvan az esélye, hogy ebben a rém gyenge csoportban - ahol a bosnyákok és az izlandiak is jelentősen visszaestek az elmúlt évekhez képest - odaérjenek a kontinensviadalra.

Tippem 3-0.

 

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy képes vagy összetett ötleteket hozzáférhetővé tenni. Jól sikerült!

    VálaszTörlés
  2. Zseniális olvasmány! Bejegyzése egyszerre éleslátó és jól kidolgozott. Nagyra értékelem, hogy megosztja értékes nézőpontját.

    VálaszTörlés