2011. január 13., csütörtök

Australian Open 2011 - Selejtezők

Négy nap, s a főtáblás mérkőzésekkel kezdetét veszi az év első nagyobb megmérettetése, az első Grand Slam, az Australian Open. Persze a selejtezők már javában zajlanak a "pórnép" azért harcol, hogy jövő héten a legjobbak ellen is kipróbálhassák magukat. Most fogadás szempontjából pár mérkőzést ajánlok a péntek esti programból, óriási a választék lehet kedvünkre csemegézni, persze az óriási előny, ha valaki jobban ismeri a mezőnyt az átlagnál.

Dancevic - Korolev

Január 14. 06:25

tipp: Dancevic

odds: 1,62

office: paddypower

A férfiak küzdelmében egy első látásra igencsak keménynek tűnő párosítást is találhatunk a Dancevic - Korolev ütközetben. A kanadai fiú korábban a füves versenyeken hívta fel magára a figyelmet, s évente párszor keményen is megvillantotta a tudását, játéka nagyon energikus, remek adottságait a szerváiban is kamatoztatni tudja. Korolev, aki arról is ismert, hogy Kurnyikova unokatestvére, tavaly sokat volt sérült, ami visszavetette a teljesítményét, kell még neki pár hónap amíg teljesen összeszedi magát. Bár a világranglistás helyek mást mutatnak, én az észak-amerikai sikerét várom, aki az élesebb helyzeteket most jobban fogja kezelni. Eredmény: 2-0 (7:6,6:2)

Hernych - Sugita

Január 14. 06:15

tipp: Sugita

odds: 1,83

office: paddypower

A korosodó cseh teniszező már korántsem olyan meggyőző, mint pár éve, jelentősen visszesett, ha energikus, sokat vállaló ellenfelet kap, akkor nagy bajba kerül. Márpedig az igen tehetséges, fiatal japán Sugita - aki Chennaiban is megmutatta magát egy hete a nagyvilágnak Kravchuk és Brown legyőzésével - ebbe a kategóriába tartozik. Eredmény: 2-0 (6:3,6:2)

Olaso - Mahut

Január 14. 05:05

tipp: Mahut

odds: 1,17

office: paddypower

Nálam a nap legbiztosabb tippje, nekem abszurdum, hogy a francia kiválóság a selejtező első lépcsőitől kénytelen felküzdenie magát a főtáblára. Nem lesz gondja, az első lépést megtette az ezren kívüli ausztrál Saville -t 6:0,6:1 -el takarította el, a spanyol Olaso sem az ő kategóriája, sima két szettes sikerrel lép tovább a gall. Eredmény: 1-2 (7:6,5:7,3:6)

Savchuk - Khromacheva

Január 14. 02:30

tipp: Savchuk

odds: 1,25

office: paddypower

Savchuk már több, a közvetlen élmezőny után elhelyezkedő teniszező skalpját is megszerezte már. Masszív, irányító típusú játékot mutat. Ellenfele a szabadkártyával induló, mindössze 15 éves Belgiumban cseperedő orosz Khromacheva nem jelenthet gondot az ukránnak. Eredmény: 2-1 (1:6,6:3,6:1)

Manasieva - Luangnam

Január 13. 23:55

tipp: Manasieva

odds: 1,14

office: paddypower

Az orosz lány utánpótlás egyik legtehetsségesebbjeként tartják számon Manasievat, aki az év végét szépen zárta ITF torna döntővel, most a selejtezőből való feljutás kötelező feladat számára. Ellenfele a thai Luangnam, aki 350 -en belüli ellenféllel nem is nagyon találkozott az utóbbi időben, de így sem akadt sikerélménye. 2008 -ban találkoztak egymással már, akkor Pattaya Cityben, otthon kapott óriási zakót a thaiföldi lány 6:0,6:1 formájában. Eredmény: 2-0 (6:2,6:2)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése