2013. április 11., csütörtök

Andre GHEM - Nikola MEKTIC
(ATP Challenger Itají)  Április 11.   18:00

tipp: 22 game fölött
odds: 1,88
office: nordicbet

A hét eleji esős időjárást végre a szikrázó napos váltotta fel a brazil Challenger torna helyszínén Itajai -ban. A kissé döcögős rendezés ellenére sikerült betartani a szervezőknek az előírtakat, pedig több hosszabb, három szettes derbire is sor került.
Két olyan harcos találkozik ezen párosításban is, akik az első fordulóban hektikus csatározások után három szettben verekedte be magát a második körbe. A hazai pálya előnyeit élvező Ghem jó formába lendült, jót tett számára a hazai levegő, de ezt megszokhattuk tőle, hiszen korábban is jól teljesített szülőföldjén. A selejtezőből szett elvesztése nélkül jutott főtáblára, ahol sikerült a salakon nagyobb spílerként számon tartott honfitársat Souza -t is félre tennie az útból. A brazilra azonban jellemző, hogy egy-egy meccsen nem tudja egyenletesen végig vinni a koncentrációját, ezt tavaly és idén is több meccsén tapasztaltam, videós közvetítései során.
A horvát Mektic is most ketdi az "igazi" szezonját, hiszen idáig az öreg kontinensen inkább kemény pályán teniszezett, de számára a salak jelenti a kedvenc borítást. A ráhangolódás kissé döcögősre sikeredett, a cseh Lojda ellen azonban csak kikaparta a gesztenyét a harmadik szettre. Ahogyan a többi horvátra és szerbre, rá is jellemző a harcosság, nem adja könnyen a bőrét, ha nem megy annyira a játék, akkor sem adja meg magát, nála is nagy számban fordultak elő a döntő szettes salakos derbyk (idei két szemcsés meccse is döntő felvonásba torkollott). Tavaly Temesváron találkoztak, akkor is hosszú végjátékú szettekre került sor, ott végül a horvát győzött, most is hasonlóan kiélezett játékot várok, ahol szintén egy esetleges rövidítésben meglévő tisztább fej hozhatja meg a sikert az egyik fél számára.
4:6,0:6



2 megjegyzés:

  1. Az eddig erősödő késztetést, hogy a tippjeid ellen rakjak ezzel már végleg megerősítetted. Magas odds-szok (2 fölött) több mint 50%-ban betalálva. Kell ennél több?

    Nyilván nem teszem. Ez csupán egy fricska, ami meg szeretne téged akadályozni, hogy nevetség tárgyává válj Titti.

    Egy barát.

    VálaszTörlés
  2. Azért most már senki ne kezdjen el a Titti tippek ellen rakni, véget fog érni ez a sorozat!!
    Tittinek viszont ezzel a tippel kapcsolatban annyit üzennék, hogy hiába néztem végig az összes fogadóiroda kínálatát, a Nordicbeten kívül sehol sem lehetett ilyen fogadást kötni. Ezért szerintem átgondolandó, hogy egy ilyen negatív széria végén, ahol az olyanok mint én már tényleg nagyobb tétekkel várják a nyertes tippet, gyakorlatilag megjátszhatatlan tippet közölsz. Persze utólag most örülök neki, hogy nem tudtam megtenni, de lett volna bennem harag ha ez betalál és kimaradok belőle.
    A végére azért annyit, hogy én továbbra is bízom a szakértésedben és várom a következő tippet!!

    VálaszTörlés