2009. augusztus 21., péntek

Vasas SC - Ferencvárosi TC
(Magyarország, NB1) »»» Augusztus 21. 19:00

tipp: FTC
odds: 1,90
office: unibet


A Fradinak, ha tényleg hírnevéhez méltóan szeretne szerepelni, akkor a kezdeti stádiumban nem szabad további pontokat elhullajtania. A Fáy utcában, bár egyre csak hangoztatják, hogy hamarosan befektető érkezik, még mindíg nem találtak rá, s így nem csak az idő, de a türelem is fogy az angyalföldi játékosoknál. Ugyan Végh és Remili érkezésével valamelyest erősödtek a piros-kékek, de így is az egyik legvékonyabb a keretük, mind számban, mind tudásban. Bobby Davison sem akar több szitkozódást hallani, az Illovszky Stadionban a Fradi támadólag léphet fel, s remélhetően Ferenczi Pista is megtalálja a tavalyi gólövőcipőjét, ha ez megtörténik, akkor csak is a Fradi győzelmet tudom elképzelni. Ez ellen a Vasas védelem ellen van keresnivaló, több gólos Ferencváros siker a tippem.
Végeredmény: 3-2 (1-0)
**********

4 megjegyzés:

  1. Wazze! Így játszani.... Mi a lószar van ezekkel? Ha így folytatják itt komoly problémák lesznek. Egy biztos! Pihentetni kell rájuk a fogadást, mert valami nem "tiszta".

    Üdv., Várda64

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Elkeserítő volt a tegnapi meccsen mutatot produkció! Ezt már tudtuk, hogy a mindenhonnét jött külföldiek semmit sem érnek, ide Szűcs Lajost, Lisztest, Tökölit és Lipcseit kéne a kezdőbe tenni, s köréjük építeni a Kulcsár, Fitos tengelyféle magyar! fiatalokat, akkor jönnének a sikerek, ebben biztos vagyok!

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Bobby Davisont meg el kellene küldeni a picsába...
    Cserébe a Loki szépen gyűjti az UEFA-koefficiens pontokat, jövőre a Fradinak :-)
    Hajrá Loki! Ki kell ütni a Levszkit!!!

    VálaszTörlés
  4. Ez jól hangzik! Bárcsak igazad lenne! :)

    VálaszTörlés