2010. február 11., csütörtök

Racing Santander - Atletico Madrid
(Spanyolország, Copa del Rey) »»» Február 11. 22:00

tipp: Racing Santander
odds: 2,20
office: bet365


A továbbjutás kérdése már eldőlt, erről vitázni már nincs is értelme, a hazaiak részéről a becsület kérdése adhatja a motivációt, s a hazai közönség bíztatásáért cserébe, kárpótolhatják is a fanokat Miguel Ángel tanítványai. A Racing a bajnokságban jobban áll az Atleticonal, a matracosoknak az első meccsen elért 4-0 után inkább a bajnokságra kell tartalékolniuk, hogy a szezon elején öszeszedett tetemes hátrányt valamelyest kozmetikázzák a hátralevő idényben, s nagy csoda folytán elérjenek egy nemzetközi indulást érő helyet a Primera Divisionban. Quique Sánchez Flores is tudja, hogy nem kell összetörni magukat ma este az El Sardinero, különösebb erőlködés nélkül, féllángon is biztosan tartják majd magukat az összesített eredményt nézve, s ebbe könnyed 0-1 vagy 0-2 -es vereség is belefér, senki sem fogja a fejüket venni érte. A mai futballban már ezekkel a meccsekkel is megkell tudni bánni, aranyat érhet a későbbiekben, egy ilyen találkozó, ahol lehet pihentetni a meghatározó embereket. A párharc második felvonásán tehát egy a becsületéért küzdő Racingot várok, amely egy nagyon passzív Atleticoval néz szembe, a szív diadala lehet a mai a Santander számára, de ez sem lesz elég a továbbjutáshoz, csak gyógyír a sebekre.
Végeredmény: 3-2 (1-1)

2 megjegyzés:

  1. hát nem kicsi szerencse kellett, hogy ez a tipp bejöjjön.

    kiváncsi lennék van e ember a földön aki fogadott racing győzelemre a 86. percben 1-2nél piros lappal. Mindenesetre az odds az jó volt rá:D

    VálaszTörlés
  2. Én a tegnapi napon nem is itt codálkoztam a legjobban ... hanem az Ausztria - Franciaország hokimeccsen, 1X -be vettem, 59:20 -nál még 1-3 volt a galloknak, lemondtam a tipp-mixemről, 40 mp alatt mégis egyenlítettek a sógorok! 3-3 :)

    Az is örömöt okozott nekem!

    VálaszTörlés