2012. április 13., péntek

Jeremy CHARDY - Albert RAMOS-VINOLAS
(ATP, Casablanca) Április 13. 16:15

tipp: Ramos
odds: 1,62
office: sportingbet
tét: 10*


Az eső alaposan elmosta a tegnapi műsort, két szerencsésebb fél az itt megmérkőző Chardy és Ramos a kisebb szüneteket leszámítva csak lejátszotta az adott mérkőzését, köszönhetően annak is, hogy gyorsan két szettben végezték ki ellenfeleiket. Meggyőző teljesítmény mögött a spanyol Ramos-Vinolas mögött felfelé ívelő forma párosul, a spanyol a korábban nem mutatottkemény pályás képességeit is csillogtatta az elmúlt hetekben, de tudjuk leginkább salakon érzi jól magát, s itt juttatja érvényre hol erőszakos, hol direktben álmosabb stílusát. Jeremy Chardy képességeit is ismerjük, ám valami megtört a franciánál, aki nem tudta szinten tartani magát, s az elmúlt szezonban is csupán pár felvillanásra tellett erejéből. Egy önmagát kereső, sérülésből visszaérkező, nyesegető Florian Mayert nem is okozhat olyan nehéz feladatot, ám egy igazi salakos ibériai már annál inkább. Ezen az összecsapáson a kiegyensúlyozottság dönthet, ebben a tényezőben Ramos tart előrébb, ha nem úgy jön egy-egy game ahogyan a francia várná, akkor képes egyhuzamban elveszíteni a gameket. hosszú utat kell megjárnia Chardynak, hogy visszataláljon a helyes útra amin pár éve még lépegetett, jelenleg a spanyol dominánsabb tenisze többet ér nálam.
3:6,4:6

3 megjegyzés:

  1. Szia Titty! Szerinted megüti Andreev-et is Ramos?

    VálaszTörlés
  2. Elvileg megkéne, de láttam Andreevet játszani a héten többször is, s most nagyon jó formában van. Én kihagyom inkább!

    Neked sok sikert, ha kiválasztod!

    Üdv., Titti

    VálaszTörlés
  3. Hát ez kicsit izzadósra sikerült a 2 szett ellenére, de szerencsére jött. Köszi azért, hogy figyelmeztettél, nem volt alaptalan :)

    VálaszTörlés