2012. április 7., szombat

Polona HERCOG - Lucie SAFAROVA
(WTA, Charleston) Április 7. 20:30

tipp: Hercog +1,5 game (handicap)
odds: 1,96
office: pinnacle sport
tét: 10*


A szlovén Hercog fergeteges feltámadása folytatódik! Tegnap folytatta a felmosatást Petrova -val, mindössze három gamet engedélyezett a masszív játékkal rendelkező ellenfelének. Nincs mese Hercog tényleg megtalálta a helyes utat, tudja irányítani a mérkőzéseket, s ha magánál tartja a kezdeményezés lehetőségét ilyen formájában az csak sikert hozhat. Bár mostani ellenfele Safarova is képes erőszakosabb teniszre, ha ilyen agresszív, eltökélt harcmodorral találkozik sokszor esett meg, hogy beletört a bicskája a feladatba. Zvonareva ellen hozta azt a játékot amit tud, s ez bőven elég volt a leeresztett állapotban levő orosszal szemben, maradjunk annyiban, hogy sokat segített ellenfele, most nincs olyan szinten, hogy nehézségeket okozzon egy normál formában lévő TOP30 -asnak. Hercog ellen viszont kevés a határozott játék, az eksztázisban levő szlovén hihetetlen módon támadja a második szervákat, s használja ki a break pontokat, tegnap is 9 -ből 8 -t értékesített. Kettejük közül egyértelműen Hercog -ot támogatja a borítás, nem véletlen, hogy eddigi két találkozásuk közül a kemény borításon Safarova nyert két szettben, viszont szemcsésen két esztendeje a Roland Garroson nagyon sima két szettben nyert Polona. Ma is az ex-jugoszláv lány dominanciáját várom, a labdamenetek irányítása mellett a vártnál ismét könnyedebb sikerrel biztosíthatja maga számára a fináléban való szereplést.
Eredmény: 0-2 (0:6,0:6)

2 megjegyzés:

  1. Sajnos ez nagyon nem jött... Én egy szettre tettem Hercog-ot, de sajnos köze sem volt a meccshez, amin eléggé meglepődtem. Na sebaj, majd legközelebb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom Hercog jót kaszált tegnap azzal, hogy maga ellen fogadott valamelyik ázsiai bukinál mondjuk 100 ezer euróval. Safarova (-1,5 sets) majdnem háromszoros pénzt hozhatott neki, úgyhogy nem neheztelhetünk rá emiatt.

      Törlés