2012. április 16., hétfő

Stanislas WAWRINKA - Feliciano LOPEZ
(ATP, Monte Carlo) Április 17. 17:00

tipp: Wawrinka
odds: 1,58
office: pinnacle sport
tét: 10*


Itt az év első nagyobb salakos megmérettetése, az expozáns körülmények között sorra kerülő monte carloi Masters turné. Jelzi a torna értékét, hogy a TOP10 -ből csupán Federer nem teszi tiszteletét, gondolva a pihenésre, gyűjtve az energiát a még nagyobb megmérettetésekre. Honfitársa Wawrinka azonban ott lesz, s talán ő is örül a változatosságnak, nem véletlen nyert ifistaként 2003 -ban Roland Garros -t. Wawrinka hosszú pihenő és ráhangolódás után tiszta fejjel ugrik neki Monte Crlonak, a frissesség nagyon sokat érhet, pláne egy a múlt héten kissé kifacsart, a tengeren átrepülő, az időzónákkal megküzdő riválissal szemben. Márpedig Lopez pár napja még Houstonban mutatta, hogy nem csak kemény pályán tud jeleskedni, igaz a játéka egyáltalán nem győzött meg, nagy hibaszázalékkal játszott, nagy skalpot pedig így sem tudott akasztani. Eddigi két találkozásukat kemény pályán került sorra, egy-egy sikerrel, ám most kicsit furcsán hangzik, de a spanyolnak olyannyira nem kedvező szemcsés felszínen Wawrinkának van jóval nagyobb esélye. Többször volt példa, hogy az előző hetekben elfáradó Lopez a következő turnéján nagyon simán kizúgott. Most is ezt várom, ilyenkor nem tudja a sajátos ütőtartása mellé a kellő koncentrációt mellé csapni, így pedig lehetetlen, nemhogy meccset, de szettet is nyernie az ibériainak, Waw határozottsága most elsöpörheti a kissé széteső ellenfelet.
6:1,6:4

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia Titti!

    Köszi a tippet, szerintem erre ráutazok :)
    Azt szeretném még kérdezni, hogy mi a véleményed a Mayer - Kukushkin meccsről? Szerinted jó lesz egy szettre a kis kazah? Mert én arra szeretnék fogadni.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Ez Mayeren is múlik, mert a német képes iszonyú gyengén és fantasztikusan is teniszezni. Azt mondom jó lesz! :)

    VálaszTörlés