2012. május 30., szerda

Arantxa RUS - Virginie RAZZANO
(WTA, Roland Garros) Május 31. 17:30

tipp: Rus
odds: 1,88
office: pinnacle sport
tét: 10*


A sokat megélt Virginie Razzano élete meccsét játszotta kedden Serena Williams ellen, a lelkét is kitette a pályára, saját közönségét teljes mértékben kiszolgálta, a szívének köszönhette, hogy végül a nyolcadik szettlabdát valahogyan megnyerte. Ez a győzelem odafent, a tavalyi évben elhunyt vőlegényének is tetszett, ő nélküle nem láthattuk volna ezt a sikert, beteg ágyán kérte Virginie -t, hogy folytassa a kedvéért a teniszt! Köszönjük mindkettejüknek ezt az élményt.
Razzano tudjuk, hogy képes csúcsteniszre, de ezek a csillogások rendre egy-egy meccsekre szólnak. Emlékezhetünk a Fed Cupban már Sharapovat is meglepte Moszkvában, de említhetjük idénről Cibulkova megleckéztetését is, aki a találkozó utáni nyilatkozatában értetlenkedett, hogy miért nincs ilyen teljesítménnyel a francia lány a TOP10 -ben. Nos azért mert nem tud huzamosan ilyen szinten teniszezni. Razzano kedden elérte a csúcspontot az idei Roland Garroson, teljesen elkészült az erejével, a lába is görcsbe rándult, s szerdán még egy páros vereséggel is fárasztották őt Babos Timiék. Az ellenfelétől a holland Rus -tól egy masszív salakos teniszre számíthatunk, atletikus, jól mozgó lányról van szó, ha okosan játszik és képes labdamenetekre kényszeríteni Virginie -t, akkor mér félig megnyert számára a meccs. Az egyre több fürdőruhás képével a neten jelentkező holland tehát tipikus salakos játékkal rendelkezik, míg Razzano inkább gyors borításra termett, Rus jóval pihentebb, s a formája is felfelé ível, Brüsszelben indult meg Lacher de Brito, Ormaechea, Zheng hármast is elkapta, s itt az első fordulóban Hamptont is két szettben intézte el. Látván Razzano heroikus küzdelmét, erővel való elkészülését, érzelmi kimerültségét én a holland továbbjutását várom.
6:3,7:6

1 megjegyzés:

  1. Hello!

    Tetszik a tipp, jó az érvelés. Viszont ha úgy érzed, Razzano teljesen elkészült az erejével, akkor nem lenne jobb tipp a -1,5-es HC (vagy éppenséggel akár a -2,5)? Ha két szettben nyer Rus, akkor mindenképp megvan, de nehezen tudom elképzelni, hogy 3 játszmás győzelem esetén Razzano az egyik szettben teljesen lemossa a hollandot a pályáról. Vagy kiszámíthatatlan a WTA? :)

    VálaszTörlés