2012. november 30., péntek

Lazio - Parma 
(Serie A) December 2. 15:00

Siena - AS Roma 
(Serie A) December 2. 15:00
Sevilla - Valladolid
(Primera Division) December 3. 21:30

A TOP ligák bajnokságai nagyon szem előtt vannak, már mindenhol elérhetőek a közvetítések, részletes statisztikák állnak rendelkezésünkre, az élelmesek pedig számolgathatnak és találhatnak rejtett gyöngyszemeket hétvégére.

Én a lapok világában vesztem el pár órára, átnézve 4 bajnokságot (angol, német, olasz, spanyol), s emeltem ki pár meccset több tényezőt átvizslatva. Leszűkítve három fontos dolgot kell megnéznünk, ami előrevetítheti a valószínűsíthető lapjárást! 1.Hazai csapat, 2. Vendég csapat, 3. a játékvezető személye (talán ez a legfontosabb).
A bíróknak is van sajátos felfogásuk, saját lelkületük, amit nem szokás levetkőzni, a számok is szépen visszaadják ki a nagy "kártyás", s ki a jó fej "beszéljük meg" spori inkább. Persze itt is lehetnek hullámzások, de ezért is ástam bele magam egy picit, hogy olyan embereket találjak, akiknél nagyjából állandósult a meccs/kártya szám.

Olaszországban a Serie A fordulójából a két fővárosi együttes soron következő bajnokiját feltettem a listára. A római farkasok Siena -ba látogatnak, ahol mindig meg kell izzadniuk a pontért, pontokért. A Siena és a Roma sem az óvatoskodó játékosairól híres, kemény odacsúszások, nem csak a közelmúltban rendezett Lazio elleni derbin estek meg, a sereghajtó Pescara ellen is három cédulát szedtek össze a bordó mezesek, míg a Siena legutóbbi meccsein is elérte a lapok száma az 5 -öshatárt. A játékvezető Mazzleni lesz, akiolasz viszonylatban közepes kategóriát képvisel, ám izzó meccseken nem fél elővenni a kártyákat, érdekesség a legutóbb Siena -nak vezetett 7. fordulós találkozón 10! sárgát is kiosztott.

tipp: 4,5 lap fölött
odds: 1,72
office: bet365

A Lazio odahaza a Parma -t fogadja. A Lazio játékosai rengeteg meggondolatlan sárgát szednek össze, a Parma pedig a liga legtöbb sárgáját összeszedő együttese, a fair play listán egyedül a Pescara múlja alul őket a rengeteg kiállításával. A bíró személye csak erősíti a tippet, Marco Guido az idei 6 Serie A meccsén rendre eljutott 5,6,7,8 sárgákig, egyedül az első fordulós Pescara - Inter meccsen ragadt le 4 -nél, de ne csodálkozzunk, hiszen az Inter a Serie A jelenlegi legsportszerűbb csapata.

tipp: 4,5 lap fölött
odds: 1,61
office: bet365

Spanyolországban megfordítottam a gondolatmenetet! Ibériában van talán a legtöbb kártyaesős bajnoki Európában, sok a színészkedést másodállásban művelő futballista. Ám az irodák sokszor irreálisan magasra teszik a határt, így akadt meg a szemem a Sevilla - Valladolid, a fordulót hétfőn záró mérkőzésen, ahol ráadásul egy a spanyol viszonyokat nézve igen jámbor bírót küldtek az illetékesek. Fernando Teixeira Vitienes 14 jelenlegi szezonban vezetett meccsén egyszer érte el a nyolc sárga lapot a Valencia - Atletico Madrid rangadón, egyébként 5-6 kiosztott sárgánál állt meg. A Valladolid a két nagy mögött felfér a Fair Play listás dobogóra Hispániára, a Sevilla otthon pedig megtudja emberelni magát lapok terén.

tipp: 7,5 lap alatt
odds: 1,72
office: bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése