2012. december 11., kedd

Juan Martin DEL POTRO - Roger FEDERER
(Buenos Aires, Exhibition match)   December 12.   23:30

 tipp: Del Potro 2-1 -re nyer
odds: 3,40
office: bet-at-home

tipp: Federer 2-1 -re nyer
odds: 3,30
office: bet-at-home

Del Potro - Federer    1,88   -   1,73  (fortunawin)

Federer teniszt és önmagát is népszerűsítő dél-amerikai túrája folytatódik. Sao Paulo -ban a hazai kedvencnek átengedett győzelem után, Tsonga és Haas számára már nem adott engedményeket, a franciát s német barátját is két szettben intézte el. A mai napon már az argentín fővárosban Buenos Airesben ébredhetett, ahol a gaucho fiatalok nagy példaképével Del Potróval meccsel, egymás után kétszer is, 12 -én és 13 -án is. Federer barátságos viselkedését ismervén minimum egy bemutatót átenged majd a langaléta kollégájának, kérdés ezt a nyitányon vagy búcsúzóul teszi meg!?
Két éve a Nadallal vívott Match for Africa elnevezésű kettős meccsen is szépen a megbeszélt forgatókönyvben leírtaknak megfelelően haladtak, Baselben Federer nyert 2-1 -re, Madridban Nadal 2-1 -re. Hasonlót tudok így előzetesen elképzelni, a szurkolók kiszolgálására megörvendeztetésére törekszik majd a két sztár, lehetőleg DelPo sikerével végződő összecsapáson. A két játékos jó barátságban van egymással tudják mi kell a népnek, semelyikük sem akar elrontója lenni az ünnepségnek.

Ha visszatérünk a normál keretek közé akkor is nagy esélye lenne a három szettes találkozónak! Egymás elleni mérlegük ugyan fölényes 13-4 -es svájci fölényt mutat, ám az argentín legutóbbi, ez évben rendezett meccsüket rendre 2-1 -re nyerte! Baselben szülővárosában és az év végi Masters Cup -on is meghajolt Federer DelPo előtt.

Buenos Airesben a szerdai nap tehát joggal várhatjuk a tenisz ünnepét, ahol három szettben, szépen elhúzva a programot szórakoztatják a kilátogatókat.
3:6,6:3,6:4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése