2012. december 8., szombat

Marcelo DEMOLINER- Tiago LOPES
(Tenisz, ITF Porto Alegre)   December 8.   15:00

Guillermo DURAN - Gabriel Alejandro HIDALGO
(Tenisz, ITF Rio Cuarto)   December 8.   16:00


tipp: Demoliner és Duran győzelme
odds: 1,93
office: marathonbet

Két ország van, ahol szinte sohasem áll le a tenisz élet. Dél-Amerikában Argentínában és Brazíliában is sorra rendezik hétről-hétre az ITF versenyeket, ahol a Challenger viszonylatban is ismert hazai kedvencek szépen gyűjtögethetik a pontokat. Rio Cuarto -ban és Porto Alegre -ben is házi döntőt rendeznek, mindkét párosításban a tapasztaltabb, nagyobb sikereket elérő játékos győzelmét várhatjuk!
Duran az elmúlt hónapban remekül szerepelt az argentín körbersenyen, egy elődöntős szereplés mellett ez a második fináléja. Nagy tettnek számít, hogy az ezen a szinten kimagasló, most is első számú kiemelt Migani -t most is két szettben tudta megverni az elődöntőben csak úgy, mint novemberben, ez mindenképpen önbizalmat kell, hogy adjon számára. A fináléban papíron könnyebb dolga lesz, a honfitárs Alejandro Hidalgo ellenében, akinek Migani például ötször látta el a dolgát, de háromszori találkozásuk alaklamával Duran sem adott kegyelmet, még szettet sem engedélyezett. Hidalgonak sokkal gyengébb ellenfeleken keresztül vezetett idáig az útja, Duran minőségibb, energikusabb teniszével csúcsra érhet a mai délutánon.
Demoliner folytatja szenzációs menetelését, igazi univerzális játékosról beszélhetünk, hiszen múlt héten kemény pályás vidalaon győzedelmeskedett, s itt salakon sem talált még legyőzőre, 10 meccset nyert zsinórban, s a kemény után egy salakos diadallal szeretne karácsonyozni. Ellenfele Tiago Lopes lesz, aki egy mokányabb alkat Demolinerhez képest, a brandao illetve Dischinger elleni szettvesztése is mutatja, hogy a döntőbe jutás ellenére nincsen csúcsformában. Demoliner geyigazi tehetségként számon tartott teniszező, aki nem riad meg a lehetőségtől, míg Lopes sokszor a célegyeneseben vérzett már el korábban is, szerintem most is jobban bírja majd a fiatalabb brazil a gyűrődést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése