2012. december 5., szerda

Sharapova- Wozniacki
(Tenisz, Sao Paulo Exhibiton match)   December 7.   23:00

tipp: Sharapova
odds: 1,40
office: fortunawin

Sao Pauloban nem akar megállni a tenisz élet. Alíg ért véget a Challenger Tour Final, a helyiek máris egy sztár seregszemlét hoztak össze, ahol a lányoknál pályára lép Sharapova, Serena Williams, Azarenka, Wozniacki, a fiúknál Federer, Bellucci, Tsonga, Robredo, Haas. Nem lesz tehát unatkozni valója a brazil tenisz kedvelőknek!
Sharapova ezelőtt sem tétlenkedett szorgosan edzett az edzőteremben, s tett egy milánói kiruccanást is, ahol sétált egyet, s játszadozott Ivanovic partnereként a remek olasz páros, Erran/Vinci kettőssel szemben, s verte Errani -t egy rövidke szettben. Sharapova tényleg az a játékos, aki szeretne minden meccset besöpörni. Persze benne van a bolondozásban, de a végső sikert akkor sem szereti kiengedni a kezéből. Erre jó példa a novemberi prágai bemutató, ahol sem Kvitova -t, sem Safarova -t nem engedte sikerhez, részsikerhez. Wozniacki az utóbbi időt kedvese McIlroy -al s annak golfozó versenyeivel töltötte, gyönyörűbbnél is gyönyörűbb zöld gyepekre tette a lábát. Wozniacki a gála meccseken hálás partner, rendre elbohóckodja a meccseket, s rendre fejet hajt a nagyobb név, esetlegesen az ünnepelendő sztár előtt. Erre példa a Clijsters elleni tavalyi belgiumi gála ahol könnyedén adta a sikert, ímelvén a harcot.
A két szőkeség márciusban hasonló keretek között, New Yorkban mérkőzött, akkor sem engedett Masha, 6:3,6:4 -re győzött, McIlroy és egy öreg udvarló asszisztálása által megszakított mérkőzésen. A népnek Sao Pauloban is Sharapova sikere kell, és Maria a barátságos győzelmet is jobban akarja a dánnál.
6:2,7:6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése