2009. július 29., szerda

FC Levadia Tallin - Debreceni VSC
(Bajnokok Ligája selejtező) »»» Július 29. 18:00

tipp: félidő X
odds: 2,10
office: bet365


Nehéz igazán rakkolós mérkőzés vár a magyar bajnokra Tallinban. Az észtek nagy meglepetésre elbúcsúztatták a lengyel bajnok Wislat, s bár edzőjük, Igor Prins hangoztatja, hogy a DVSC a favorit szeretnének most is meglepetéssel előrukkolni. Herceg Andrásék is tudják, hogy ez a mérkőzés nem a szép futballról fog szólni, itt csak is az eredmény számít. Az észtek az előző körben is szinte végig védekeztek, most valamivel támadóbb szellemben kívánnak pályára futni, de úgy gondolom ez a taktikai hadrend is elegendő lesz egy félidei gólnélküli döntetlenhez, a Levadia most is a védekezésében bízhat, míg a DVSC az elején nem fog nekirontani a vendéglátójának, elég lesz a második játékrészben megszerezni az előny megszerzését jelentő találatot. Ami biztos, harcos meccs után, lila foltokkal is teli játékosok fognak leballagni a pályáról, véleményem szerint félidei remi után egy gól döntheti el az odavágót a Kadrioru Stadionban.
Végeredmény: 0-1 (0-0)
**********

2 megjegyzés:

  1. mint Loki drukker, gratulálok az elemzéshez, ez az igazi TELITALÁLAT! Grat Titti! Hajrá Loki! Csak a Bombázó! Kell a Főtábla.

    Üdv: Cerwi

    VálaszTörlés
  2. Köszi Cerwi! Hajrá Loki! Nagyon jó lenne újra magyar BL főtáblásnak szurkolni! Remélem a 95 -ös Fradi után összejön a Debrecennek is, jövőre pedig ismét a Fradinak :)

    VálaszTörlés