2011. április 15., péntek

Kaposvári Rákóczi - MTK Budapest
(Magyarország, NB1.) »»» Április 16. 18:00

tipp: döntetlen vagy MTK
odds: 1,72
office: bwin
tét: 10*


A jelenlegi helyzeteket nézve egyértelmű esélyesként tekinthetünk a Kaposvárra. Az MTK -ról az idény elején nem sokan gondolták volna, hogy komoly bajba kerülhetnek a Hungária körútiak, most nagyon ég a ház. Most is megvannak a tehetséges fiatalok, akiket Kanta Józsefnek és Pál Andrásnak kell magukkal húzni a teljesítményükkel, egy görcsoldó sikerre van szükség, ami feloldaná a gátakat. A Kaposvár az új évben eddig rapszodikusan teljesített, elég a legutóbbi két bajnokijukat megnézni, előbb otthon a Vasas ellen gyenge teljesítményt nyújtva 0-1 -re kaptak ki, majd Paksról egy gólzáporos találkozón hozták el a három pontot. Az MTK -nak a léte a tét, itt mindenképpen pontot, pontokat kell szerezni, a szervezett futballjukkal képesek lehetnek elérni ezt a célt. Az MTK ingyenes busz járatot is indít a vállalkozó szellemű szurkolóknak, s mivel ikertesóm nagy MTK fan, így engem is rátudott venni, hogy leutazzak Somogy megyébe, s két óra erejéig átszellemüljek Fradi szurkolóból kék-fehérré, hangommal próbálok segíteni, mert azért számomra is hiányoznának a bajnokságból az örökrangadók. Véleményem szerint az MTK kulcsjátékosai átérzik majd a helyzet kulcsfontosságát, s minimum egy ponttal térnek haza a fővárosba. Ami a Vasasnak két hete sikerült, az céltudatos futballal Kantáéknak is menni fog.
Végeredmény: 2-1 (1-1)

2 megjegyzés:

  1. Érdemes megrakni Titti tippjeinek ellenkezöjét azzal tuti nyerünk!Szép,hogy böséges elemzést ir,de nagyon kevés,ha a tipp meg rossz!Ebböl kiindulva ma nyer a Rákoczi esetleg 1x!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Titti!! Nyertem ismét,miota rájöttem,hogy az ellenkezöjét irod be ide mint ami lesz azota szépen kaszálok!!! Jo kis csel!!!

    VálaszTörlés