2012. február 28., kedd

Ivan LJUBICIC - Flavio CIPOLLA
(ATP, Dubai) Február 28. 16:15

tipp: Cipolla
odds: 2,80
office: bwin
tét: 10*


Szegény nagy öreg Ljubo apót újra veretem. A februárban mutatott produkciója bőven hagyott maga után kritizálni valót, az adogatásai még csak-csak kimentik a nehéz szituációkból, de fogadóként egy a fejben tökéletesen ott lévő ellenféllel szemben alig marad esélye, ha futtatják őt. Marseille -ben volt egy kisebb menetelés, annak lehet nevezni a korábbi hetek eredményeihez képest, Serra és a kényes szituációkban újra ok nélkül megremegő szlovák Beck legyőzése előtt nem kell elájulni, Tipsa semmi extrát belevíve a játékba nyerte két szettben a mérkőzést. Az utolsó találkozóján a horvátnak akadoztak az adogatások is, számos kettős hibát ütött, segítve ezzel az ellenfelét. Az utazás sem segíti a bosnyák-horvát szervezetét, benne van a pakliban, hogy most sem sikerül tökéletesen a hangolódás. Cipolla -nak több ideje volt az aklimatizálódásra, napok óta Dubai -ban ütöget. A kis olasz játékos igen akaratos és ráadásul technikás játékkal rendelkezik, mellyel a jobbak ellen is van keresnivalója, sőt rendre megizzasztja őket, említhetjük a közelmúltból Gasquet elleni szettlopását vagy Seppi két szettben való kiiktatását. Az olasz pihent állapotában még többre képes, s nem nagyon búcsúzik nyert mérkőzés nélkül. Nagy kérdés tehát, hogy mennyire tudja beélesíteni a dalmát az adogatásait, ha igen akkor hosszabb "nyúzásra" is számíthatunk, ám az is bőven benne van a pakliban, hogy a bukik által most meglepetésként aposztrofált sima két szettes talján sikerre kerül sor. Én nálam ebben a leosztásban, ebben a helyzetben, az előzményeket ismervén az olasz győzelmét javasolnám fogadóbarátaimnak.
Eredmény: 0-2 (2:6,5:7)

7 megjegyzés:

  1. Merész Titti7 :)
    Én igazából nem merem megrakni mert Jubo papa tapasztaltabb... 9hónapja játszottak 6-2 6-3 ami azt súgja annyit még nem öregedhetett hogy +3-4 gamet ne engedhessen el, de szurkolok hogy igazad legyen mert akkor egy jó meccset fogunk látni :)
    Egyébként már a bwin is a tipped sejti már csak 2.55öt ad rá :D

    VálaszTörlés
  2. + ami azt illeti a Marseilli menetelésről hát Janki Tipsarevictől kikapni nem vészes eredmégy 4-6 4-6 ra még korrekt is :) de remélem hogy nem zavartam a véleményemmel

    VálaszTörlés
  3. jó lesz ez a tipp én is megteszem

    VálaszTörlés
  4. a bwinen már nem lehet fogadni se rá : /

    VálaszTörlés
  5. Köszi a nyerő tippet :)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, ha nyertetek vele! :)

    Sok sikert a továbbiakban is!

    Üdv., Titti

    VálaszTörlés