2012. február 27., hétfő

Novak DJOKOVIC - Cedric-Marcel STEBE
(ATP, Dubai) Február 27. 16:15

tipp: Djokovic -7,5 game (handicap)
odds: 1,85
office: bwin
tét: 10*


A világelső az Australian Open győzelme után most lép pályára először, már egy bő hete Dubai -ban tartózkodik, edz és edz és edz a saját kis megszokott csapatával. Minden adott ahhoz, hogy újabb fergeteges menetelésbe kezdjen Nole, kipihenhette magát, s újra motiváltan, belőve érezheti magát. Ellenfelét a német sokak által (itt a fórumon) mulatságosan karate kölyökként is becézett Stebe lesz, aki tavaly robbant be a köztudatba. A vékony csontozatú germán, nagyon akaratos, szívós játékkal rendelkezik, nem véletlen, hogy a tavaly év végi Challenger Tour Final -t is meg tudta nyerni. Igazán nagy nevek ellen még nem mutathatta meg magát, s talán nem a legjobb alkalom, hogy éppen most érkezik Djokovic számára az első körben. Az AUS Open után mintha leült volna egy kicsit Stebe nem tudott a feladatokra kellően koncentrálni. A lelkesedés látszik rajta, de azt a szintet melyet Djoko képvisel nagyon nehéz lesz megközelíteni. A kulcs kérdés nem is ez,Djokovic motiváltságában rejlik minden, ha akar játszani, akkor azt csinál az ellenféllel amit akar, márpedig most egyértelműen az a cél, hogy a mesterhármad 2009, 2010, 2011 után zsinórban negyedszer is a dubai -i trófeát. Véleményem szerint egy-egy game -ért is iszonyatosan meg kell majd szenvednie a kis németnek, hogy valahogyan összekaparhassa. Nole nincsen adakozó kedvében, próbál majd minél kisebb erőveszteséggel túl lenni az első forduló találkozóján. Tippem: 6:2,6:2 vagy 6:2,6:1 körüli eredmény.
Eredmény: 2-0 (6:4,6:2)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Sam!
    Olvasom a mai tenisz tippjét. Utolsó sorban az szerepel,hogy "minél kisebb erőfeszítéssel". Ez számomra azt jelenti,hogy minden game-ben megnyeri a saját adogatását és elveszi a másikét egyszer. Így egy kicsit meglepő a 6:2, 6:2es tipp.
    További sok sikert az oldal vezetéséhez.
    Üdv:
    TakiAki

    VálaszTörlés
  2. Én arra értettem, hogy minél kevesebb erőt szeretne kiadni magából, ezért Djoko törekszik majd, hogy minél hamarabb végezzen a meccsével!

    Köszönöm azért a te meglátásodat, elemző jellegű kommentedet!

    Üdv., Titti

    VálaszTörlés