2012. február 22., szerda

Silvia SOLER-ESPINOSA - Alexandra CADANTU
(WTA, Monterrey) Február 22. 22:05

tipp: Soler-Espinosa
odds: 1,57
office: bwin
tét: 10*


Sanchez-Vicario nem véletlenül számít az apró Soler-Espinosa -ra a spanyol FED csapatban. Az oroszok ellen a bombaformában levő Sharapova ellen nem lehetett esélye, igaz így is sikerült breakelni Maria -t, de Kuzneztsova -t alaposan megizzasztotta kemény borításon, szettet is tudott lopni Svetlana -tól. És ez az univerzalitás, ami az átlag fölé emelheti az ibériai lányt, nem csak a "honos" salakon, hanem kemény borításon is feltudja vonultatni a gyors, pattogós stílusát. Az első körben Dulgheru -nak sem volt ellenszere. Természetesen nem az adogatásai a legfőbb erőssége, inkább a masszív fogadójátékával, az egybőli letámadással tudja zavarba hozni az ellenfeleit. Most egy újabb román falat érkezik, Cadantu személyében, aki szintén egy nevesebb skalp után érkezik, ám Dokic ismételt szenvedését látva nem csoda, hogy továbbment, rengeteg ki nem kényszerített hibát, 15! kettős hibát ütve segítette őt az ausztrál-szerb. Ma nem számíthat ilyen mankóra Cadantu, a spanyol lány nem egy lelkizős alkat, könnyen túlteszi magát egy-egy sikertelen pont után, megalkuvást nem tűrő darálásával őrölheti majd fel az inkább salakra termett román lányt.
Eddigi egyetlen találkozásukat szoros csatában, három szettben hozta Soler-Espinosa, a taraflexen jobban alkalmazkodó, gyorsításokra is képes ibériai sikerét várom.
Eredmény: 0:2 (6:7,3:6)

2 megjegyzés:

  1. Szia régóta olvasom itt is meg a sportfogadás fórumon is a tippjeidet és nagy grat hozzá hogy elég nagy arányban el is találod:)
    Tegnap este még ezt a meccset néztem ki magamnak 1.80as szorzóért bízván a spanyol lányban de most hogy te is elemezted a meccset így mégbizakodóbb vagyok.Mellé még tettem az alábbi meccsekre:
    Bogomolov-Rochus 1
    Malisse-Roddick 2
    Benneteau-Petzschner 1
    Goffin-Tipsarevic 2
    Gulbis-Raonic 2
    Hanescu-Nishikori 2
    Gonzalez-Ramos 2(ramos tegnap is hozott egy kisebb összeget)
    és ugye még erre a meccsre.Természetesen nem mind egy szelvényen van hanem szétosztva.Mi a véleményed a meccsekről?
    Mindenki nevében köszi a hasznos blogodat.
    üdv Pozzato

    VálaszTörlés
  2. Szia Pozzato!

    Sajnos csak most látom, hogy írtál! A spanyol lány nem igazolta a belé vetett bizalmat. Ma javítunk!

    Ebben a hónapban ez volt a második rossz tipp az oldalon a többi jó. Kár, hogy elment.

    Üdv., Titti

    VálaszTörlés