2012. május 26., szombat

Jose MARTINEZ SANCHEZ - Eva BIRNEROVA
(WTA, Roland Garros) Május 27. 13:00

tipp: Birnerova
odds: 3,07
office: bwin
tét: 10*


Martinez Sanchez egy igazi spanyol salakspecialista teniszező, a korábbi években egyenletes jó teljesítményt tanúsított, ennek is köszönheti, hogy még a TOP50 -en tagjaként tartják számon. Az ibériait azonban számos sérülés, betegség hátráltatta, amely az önbizalmát is alaposan megtépázta. Idén mindösszesen nyolc tétmérkőzésen lépett pályára, szerény részsikerrel, a salak szezont próbálta jobban megnyomni, ám az Arvidsson, Lucic, Razzano elleni vereségek mellett csupán egy selejtezős TOP300 -on kívüli venezuelait tudott megverni. A főtáblás ellenfele az első körben egy selejtezős vetélytárs, ha ezt nézzük szerencsésnek is lehetne nevezni Martinezt, ám látva a cseh Birnerova formáját, egyáltalán nem nevezhető fortuna kegyeltjének. A cseh lány korábban már számos szemcsés borítású tornán bizonyította rátermettségét, most is belelendült és a kvalis meccseket az önbizalma felépítésére valamint a fromája belövésére is okosan használta fel. A fogadóirodák Martinez-Sanchez nevének és ranglistás helyezésének köszönhetően adják ebben a párosításban a spanyolra a favorit jelzőt, én fordítva látom a dolgokat a tényeket, s az elmúlt hetek történéseit latba véve. Sokak számára meglepő, számomra papír cseh győzelem várható.
4:6,6:4,8:6

3 megjegyzés:

  1. Én kicsit beszari voltam, és +4-es HP-pel tettem meg Pinnacle-n 1,79-ért. Második körre így viszont lesz egy biztos kieső, szerintem Lucie tűzre teszi a spanyolt.

    VálaszTörlés
  2. Szia Bobix!

    Élesben én is hendivel raktam! Úgyhogy nem vagyok elkenődve, az fáj egy picit, hogy a sima Birnerovatól sem voltunk messze.
    Safarova nálam is magas favorit lesz! :)

    VálaszTörlés
  3. Azt megtudhatom, hogy miért nem az éles tippet írod akkor meg? Jó volt így is, de akkor kicsit félrevezető a 10-es tét...

    VálaszTörlés