2013. február 2., szombat

Monaco - Fehéroroszország (Couillard/Oger - Mirnyi/Vasilevski)
Lengyelország - Szlovénia (Fyrstenberg/Matkowski - Kavcic/Zemlja)
Románia - Dánia (Mergea/Tecau - Kromann/Nielsen)
(Davis Cup 2013)                                                          Február 2.   14:00 

tipp: Fehéroroszország, Lengyelország, Románia
odds: 1,20, 1,23, 1,35    Eredő: 1,99
office: fortunawin

A szombat a Davis Cup hétvégéken rendre a párosok küzdelmeiről szól. A kapitányok talán itt szeretik leginkább megkeverni a kártyáikat, így pontosan még a kezdés előtt egy órával sem lehet mindig tudni kik játszanak az adott válogatottaknál. Mindez azokra a csapatokra igaz, ahol nem találták még meg a bevált párosozó embereket. A fortunawin nem pontos személyeket nevez meg, hanem válogatottakat, így nem kell tartani egy-egy személy változás miatti meccs törléstől, ezért is választottam mára a csehek irodáját, s a mai programból három meccset válogattam ki, ahol a jóval esélyesebb, párosban rutinosabbnak számító felek sikerét várhatjuk!
A II. világcsoport euro/afrikai zónájában remek körülmények közepette, salakon mérkőznek a hercegségbeliek a fehéroroszokkal, várhatóan Couillard és Oger szerepel a hazaiaktól de nem kérdés a Mirnyi klasszisa által vezérelt belorusz kettős számára ( előzetesen Vasilevski lesz a partnere) nem jelenthet gondot egy másik variáció sem. Döntő fontosságú a mérkőzés, hiszen a pénteki nap után 1-1 -re állnak Mirnyi nem hagyja majd kicsúszni a kezéből a kulcsfontosságú találkozót.
A lengyelek a vártaknak megfelelően bedarálták a szlovénok két rutinosabb egyes játékosát, a párosok csatája innentől könnyedebb szórakozást is jelenthet, hiszen a nagy viadalokon edződött, sikereket elérő Fyrstenberg/Matkowski kettős számtalanszor képviselte már párban is a Davis Cup csapat színeit, Kavcic és Zemlja egyesben képesek jó teljesítményre, alkalmi kettősük nem lesz elegendő a rutinos lengyelekkel szemben.
A románok is nagy futást rendeztek az első nap, Copil és Ungur is hozta a derbijét. Hasonló a szituáció a lengyel-szlovénhez. Tecau az egyik legjobb páros játékos, s román szinten is megtalálták neki a megfelelő partnert Mergea személyében, már többször is bizonyítottak együtt. Nielsen egyesben jó játékerőt képvisel, ám a tegnapi kudarc lelohaszthatta kedvét, kérdés Kromann -al mennyire képesek megnehezíteni a hazaiak által buzdított, s egységesebbnek tűnő román párost.
MON - BLR 3:2
POL - SLO 2:3
ROM - DEN 3:0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése