2010. március 28., vasárnap

Thomaz BELLUCCI - Olivier ROCHUS
(ATP, Miami) »»» Március 28. 19:00

tipp: Bellucci
odds: 1,60
office: interwetten
tét: 10*


A brazil fiatalemberrel egyre jobban kell számolni, komplett teniszező, minden adottsága megvan ahhoz, hogy a legmerészebb álmai is valóra váltsa, talán egy leheletnyivel több türelemmel még hamarabb érhetne el nagyobb sikereket. Mindenesetre Miamiban szép rajtot vett, s újra bizonyította, hogy dél-amerikai létét meghauzdtolván, nem csak salakon, de kemény borításon is képes a legjobbakat móresre tanítani, ennek szenvedő alanya Blake volt. A brazil fiú magas színvonalon teniszezett az amerikai ellen, s könyörtelenül használta ki Blake jelenlegi dekoncentráltságát is, s vesztett helyzetből tudta, két sima szettben megfordítani a találkozót. Ellenfele a belga, idősebbik Rochus testvér, Olivier is nagyágyút tett lapátra az előző körben, ami talán nem is olyan meglepő, a név nagyobb, Djokovic, de látván a múlt heti Indian Wells -i produkcióját talán nem eget rengető dolog. Rochus hozta a szokásához hű, rakkolós játékát, a szerb pedig iszonyatos mennyiségűt hibázott, így a kettőt érvényesítve, szoros végjátékban tudott nyerni a flamand. Most azonban egy sikerre éhes Bellucci érkezik, akit a visszavágás vágya is fűthet, hiszen tavaly ősszel három szettben Stockholmban Rochus nyert. Látván a Blake elleni fantasztikus formáját én őt jelölném meg a mérkőzés nyertesének. Lendületesebbnek tűnik a játéka, s egyre jobban kezeli a kényes szituációkat, Rochus ugyan nagy skalpot gyűjtött tegnap előtt, de ennek ellenére sincsen élete formájában. Szoros, inkább döntő szettes összecsapáson várom a Tietê -i születésű fiatalember sikerét.
Eredmény: 2-0 (6:3,6:4)

2 megjegyzés:

  1. Ezt szépen hozta Bellucci: 6-3; 6-4 a vége. Ügyes ez a brazil srác, ha állandósítani tudja a formáját komolyan kell majd vele számolni. /rosco/

    VálaszTörlés
  2. Ügyes az biztos, tényleg csak állandósítani kell a formáját, akkor a közvetlen élmezőny közelébe is bebetonozhatja majd magát. :)

    VálaszTörlés