2013. június 17., hétfő

Kenny DE SCHEPPER - Kyle EDMUND
(ATP Eastbourne)   Június 17.   14:30

tipp: De Schepper -1,5 set
odds: 1,61
office: pinnacle sport

A franciáknál Challenger szinten már bizonyított De Schepper, most eljött az idő, hogy az ATP magasabb viszonylatain a számára olyan kedves, szeretett füves borításon is letegye a névjegyét.
Nagyon gyors, energikus teniszre képes a gall fiú, az adogatásai ezen a felületen az átlagos ellenfeleknek foghatatlannak tűnnek. Idén már ez a harmadik füves tornája Nottingham-ben elődöntőig menetelt, a Queens Club -ban pedig a meglepetés ember Kudla állította meg a 16 között, addig két indiai származású "füvest" azért eltakarított az útból. Itt a minden évben olyan szeles Eastbourne -ben a selejtezőben egyértelműsítette szándékát a főtáblára kerülés szettveszteség nélkül sikerült a három mérkőzés során, a fühőz remekül passzoló dán Nielsen 6:4,6:4 -re, a kvali utolsó fázisában Alund -t pedig két 6:1 -es szettel tette lapátra.
A főtábla első ellenfele nem is lehetne kellemesebb, talán a selejtezős riválisoknál is könnyebb, legalábbis papíron. Hiába angol szabad kártyás játékosról beszélünk, Kyle Edmund az év 98% -t salakos tornákon tölti, az ő játéka a hosszabb labdamenetes lassabb pályákra való, a füves szezonban szokott egy-két meccsre haza látogatni, ami rendre rövidre sikeredik, mert az első meccsén általában könnyen meghajol a gyorsabb tenisz tudás előtt.
Nincs mese ezt a meccset a lendületben lévő franciának két szettben illene lehoznia De Schepper számára a bal kezessége csak plusz előnyöket jelent. Az elmúlt három évben De Schepper füves mutatója 20/7 Edmund -é 1/5 már alapvetően a számok is ordítanak mi várható, szerintem De Schepper ma igazolja is "őket" ...
4:6,4:6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése