2012. március 10., szombat

Denis ISTOMIN - Juan Ignacio CHELA
(ATP, Indian Wells) Március 11. 21:00

tipp: Istomin 2-0 -ra nyer
odds: 1,91
office: 888sport
tét: 10*


A hórihorgas üzbég "csoda" az idei szezonban eddig inkább a szebbik arcát mutogatja a teniszkedvelőknek. Tavaly is számos tornán egymásutánban nyerte a mérkőzéseit, látva a formáját, nem csodálkozhatunk majd, ha itt Indian Wellsben is sokáig tudna menetelni. A kősziklák közötti bemutatkozása is biztató, tajvan büszkeségét, első számú játékosát Lu -t is két szettben küldte pihenőre, úgy, hogy egyetlen break labdával sem kellett szembe néznie, ami jelzi, hogy milyen magabiztossággal uralja saját adogatójátékait. Ez ellen a határtalan önbizalom ellen Chela sem tehet majd sokat, az argentín "bohóc" - aki megmutatta, hogy képes mérkőzéseit rendre break előnyökről elbukni - az Australian Open óta nem tette be lábát tétmérkőzésre kemény borításon, salakon próbálkozott inkább kevesebb sikerrel. Egy ilyen nagy torna előtt nagyon hiányozhat majd, hogy a dél-amerikai nem lőhette be magát éles találkozókkal, ráadásul kiemeltként, vicces mód hátrány számára, hogy az első körben nem volt alkalma szoknia a meccs szituációt, nincs meg az adott tornán még a "komfort érzete",ellenben Istomin -nal, aki csak rátett egy lapáttal a meglévő remek formájára. Ez lesz az első találkozásuk, tehát konkrét tapasztalattal sem rendelkezik az üzbégről, ami egy ilyen jó adogató, remek technikával rendelkező ellenféllel szemben dupla hátrány. Összegezve úgy vélem Istomin tartva a határozottságát, könnyedén kihasználhatja a gaucho riválisa meccs hiányból adódó kihagyásait.
Eredmény: 2-1 (7:6,6:7,7:5)

2 megjegyzés:

  1. Üdv!

    Mennyire vagy a tippedben biztos? :) Nagy téttel is megrakod? (Nyugi nem foglak elhordani semminek ha nem jönne be, csak kíváncsi vagyok mennyire érzed erősnek ezt a tippedet :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok,

      Mindenki szerintem saját felelősségre rakja meg azt amit akar, spec én is elolvastam a cikket, amit Titty írt remekül, le a kalappal előtte.
      Spec én nem szett eredményre tettem, hanem sima győzelemre, és most reggel nézem hogy szépen jött is a tipp.
      Hatalmas grat a tippért, nagy meccs volt:))))))))

      Törlés