2009. június 3., szerda

Kazahsztán - Anglia
(VB Selejtező, Európa-i zóna)  »»»   Június 6.   17:00

tipp: Kazahsztán nem szerez gólt
odds: 1,666
office: sportingbet

A német, Bernd Storck az év elején az U21 -es kazah csapat kispadját váltotta a nagy csapatéra, a bemutatkozás jól sikerült, Tallin -ban verték meg barátságos meccsen Észtországot 2-0 -ra, de az éles helyzetben becsődöltek, 1-0 -ás vezetésről, 1-5 -re vesztették el a VB selejtezőjüket a Hleb által irányított Fehéroroszokkal szemben. Mióta a kazahok átiratkoztak az európai régióba, csupán minimális sikereket értek el, nagy "óriás" válogatotak ellen nem volt esélyük. Anglia Capelloval úgy tűnik rátalált a helyes, követendő útra, a csoport legfőbb riválisát Horvátországot is 4-1 -re verték, méghozzá Zágráb -ban, így a csoportot 5 pontos előnnyel vezetik, féllábbal már Afrikában érezheik magkat. Ám ehhez pár lépcsőfokot megkell mászniuk Rooney -éknak, Almaty -ba kell utazniuk, ahol az októberben már 5-1 -e a Wembley -ből hazaküldött kazahokat kell megverniük. Most talán ennyi gólt nem láthat a Central Stadion nézőközönsége, mivel az angolok idegenben inkább a biztosabb védekezést helyezik előtérbe, így nagy eséllyel nem is kapnak gólt az eddig is gólínségben szenvedő ázsiaiaktól, míg elől Rooney, Crouch vagy Walcott, hármat csak összehoznak elől. Mindenképpen angols sikert várok, méghozzá kapott gól nélkül.
Végeredmény: 0-4 (0-2)
**********

2 megjegyzés:

  1. Szia Barátom!
    Ezt a tippet kicsit "neccesnek" érzem. Akár hendi, akár over jobbnak tűnik számomra. Indoklás: idegenben is rúgtak gólt az angoloknak, hazai meccsein eddig mindig szerzett gólt a kazah válogatott.
    Várda64

    VálaszTörlés
  2. Persze, igen ezt sem lehet 100% -ra, venni, de úgy vagyok vele, hogy mindkét alkalommal nem sikerül bevenni az ázsiaiaknak az angolok kapuját. Én ebben bízom ... majd meglátjuk Várda barátom! :)

    VálaszTörlés