2010. augusztus 21., szombat

Bethanie MATTEK-SANDS - Simona HALEP
(WTA, New Haven, selejtező) »»» Augusztus 21. 18:00

tipp: Mattek-Sands
odds: 1,55
office: interwetten
tét: 7*

Nem csak a férfi, de a női tenisz is felgyorsult minden téren, így a szervezés, rendezés is már-már szuperszónikus sebességre kapcsolt. Még véget sem ért az e heti Montreali viadal, de New Havenben már a főtábláért zajló selejtezőket vívják, ahol találhatunk érdekesebb párosításokat is. A két éve már férje nevével kiegészítve versenyző Mattek kimagaslóan teljesített ezen a héten. Montrealban majdnem elkapta Clijsterst, akit egészen 6:4,4:1 és a belga adogatásánál 15:40 -nél, két break labdáig fergetegesen játszott, ám ott nem tudni miért, talán a nagy lehetőség megijesztette, visszavett a tempóből, s Clijsters megérezvén a lehetőséget visszakapaszkodott, s megnyerte döntő szettben a találkozót. Az amerikai azonban más szinten teniszezett, mint korábban, látni lehetett rajta, hogy élvezi a teniszt, s jóval összerakottabban, tudatosabban játssza a pontokat. Most New Havenben a főtáblát garantálni lehet a részéről, Parra Santonjat annak rendje módja szerint 6:3,6:1 -el intézte el, s a salakos, szinte csak szemcsés borításon teljesítő román Halep ellen is sima győzelmet lehet várni. A mell kisebbítése óta felszabadultabban szereplő Halep McHale -t verte két szoros szettben, de ha kemény pályára szakosodott, s ráadásul jó formát mutató riválissal találkozik, akkor nincs esélye, úgy mint múlt héten King ellenében, ahol két szettben hajtott fejet, most is hasonló eredmény várható. Itt nem tudja kamatoztatni csúszkálgatásait, a kemény pályás tenisz gyorsabb, nem ízlik a román lánynak. Két szettben várom az amerikai sikerét, egy szorosabb, s egy könnyedebb felvonásban.
Eredmény: 2-0 (6:4,6:3)

2 megjegyzés:

  1. De sajnálom, hogy más irodánál nem szerepelt ez a meccs a kínálatban. Ekkora oddsért mondhatni "ajándék" volt. (rosco)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Én is sajnáltam, s csodálkoztam is, hogy nem tették ki a kínálatba a nagyobb irodák.Az is meglepő, hogy pont a háttérbe szoruló interwetten volt az egyetlen.

    Nem baj lesz még itt szemezgetni való rosco! Sok sikert hozzá!

    VálaszTörlés