2011. február 28., hétfő

Expekt Tippjáték! »»»


Tippjáték !

Az Expekt Tippjátékban mindenki játszhat, aki rendelkezik Expekt számlával. Akinek nincs az ide klikkelvén, vagy az Expekt reklámra kattintva regisztrálhat a „narancssárga“ irodához. Fontos, hogy a tippeknél tüntessétek fel a neveteket, s az Expektnél használatos felhasználóneveket pedig küldjétek el a titti7betblog@gmail.com e-mail címre mert csak így kaphatjátok meg a nyereményeket, s ezzel regisztrálhatjátok magatokat a játékba. Csak az jogosult a nyereményre, aki az adott hónapban legalább egyszer feltöltötte az Expekt számláját, tehát befizetett, s megtet legalább egy szelvényt a hónapban! Egy ember csak egy felhasználónévvel játszhat, amennyiben kiderül a csalás ténye, akkor végérvényes tippjátékból való kizárásra számíthat.

Nyeremények:

1.hely: 3000 HUF -os EXPEKT feltöltés

2.hely: 2000 HUF -os EXPEKT feltöltés

3.hely: 1000 HUF -os EXPEKT feltöltés

A tippeket bejelentkezve, megjegyzésként tudjátok elküldeni, a cikk alján!

Úgy is el lehet küldeni a megjegyzést, hogy "névtelen" -nek állítod be, s alatta a kódot beírva küldöd el a tippjeidet!

Általában egy héten két szelvényre lehet majd tippeket leadni (néhány esetben egy héten kimaradhat egy-két forduló), az időpontok így néznek ki:

1 heti szelvény: Keddi és Szerdai eseményekkel

2. heti szelvény Hétvégi eseményekkel

A szelvények előző nap estefelé, vagy aznap reggel kerülnek ki mikor a mérkőzéseket játszák!

Pontozás:

A Focinál számszerű eredményt várok, ha telibe találja valaki azért 3 pont jár, ha eltalálja a tippet akkor 1 pont. Tenisznél is számszerű eredményt (tehát 2-0, 2-1, 0-2,1-2) várok, ha valaki eltalálja a pontos szetteredményt az 2 pontot, aki szimplán a nyertes kilétét (tehát 2-1 -t tippel, de 2-0 -ra nyer a teniszező) az 1 pontot kap. Síugrásnál a tipp eltalálásakor 2 pont jár.

Az adott szelvényre szigorúan, mindig az első meccs elkezdéséig lehe tippeket tenni! Az utána érkezők nem kerülnek feldolgozásra. A tippek mellé várom a neveket, valamint a szponzoráló EXPEKT irodánál használt felhasználó nevet is, ha a titti7betblog@gmail.com címre nevetekkel elküldtétek már, akkor nem szükséges, csak a nevetek kiírása a tippnél! Egy gépről csak egy ember tud játszani. Sok sikert kívánok!

1 megjegyzés: