2011. február 6., vasárnap

Szlovénia - Németország
(WTA, FED Cup) »»» Február 6.

12:00 Hercog - Petkovic
14:00 Zec-Peskiric - Goerges


tipp: Goerges
odds: 1,25
office: gamebookers


Szerbia - Kanada
(WTA, FED Cup) »»» Február 6.

15:00 Jovanovski - Marino
16:30 Krunic - Wozniak


tipp: Jovanovski
odds: 1,35
office: gamebookers


A Fed CUP -ban a második csoportban öldöklő küzdelmet folytatnak a legjobbak közé való feljutásért. Mind a Szlovénia - Németország, mind a Szerbia - Kanada párosításban 1-1 -re áll a párharc az első nap után. Az esélyesek a németek, s a hazai környezetben versenyző szerbek. A szlovénok annak rendje módján kihasználták a hazai pálya adta lehetőségeket, s az ilyenkor ritkább borítást, a salakot választották, s terítették le a zárt csarnokba. A számításuk bevált, s a hullámvölgyben levő Hercog, a kedvesebb borításán meg is lepte az eddig keményen fickándozó Goergest, akinek még ebben a szezonban nem volt alkalma szoknia a szemcsés borítást. Az első meccsen papírforma Petkovic siker született két szettben Zec-Peskric ellen. A mai programban az első összecsapás sok mindent meghatároz, Hercog láthattuk tényleg felszívta magát, Petkovic nagy formában van de salakon még neki is kell szoknia a környezetet. A mai második meccsen Goergesen a germánok szeme, hiszen mindenképpen szeretné javítani a
tegnapi beszedett vereséget, a korábban említett versenyszellemét kamatoztatva hasonlóan Petkovichoz ő is legyűrheti Zec-Peskiricet, ha nehezen is de behúzhatja az összecsapást, véleményem szerint ez a találkozó lesz a mérleg nyelve.
A szerbek bevállalták a nehezebb utat, s nem Ivanovic -t vagy Jankovic -t nevezték Jovanovic mellé, hanem a fiatalabb generációból Krunic -t. Nos a fiatal szerb lány megszolgálta a bizalmat, s bár kikapott alaposan megszorongatta Marino -t. Az első egyesben Jovanovski -tól várhatjuk az újabb kötelező győzelmet, Bojana az év elején is megmutatta odaérhet tehetsége alapján a TOP30 -ba, s akár huzamosabb ideig ott tartózkodhat. A belgrádi közönség is belehajszolhatja a győzelembe, ha netán nehezebben menne az elején. A második meccsen pedig Krunic már felszabadultan ütögethet Wozniak ellen, ami meglepetés győzelmet sejtet számomra. A mai napon tehát német és szerb sikert várok a FED CUP II. Világcsoportjában.
Eredmény: Zec-Peskiric - Goerges 0-2 (4:6,2:6)
Jovanovski - Marino 2-0 (7:6,6:3)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése