2013. január 8., kedd

John MILLMAN - Andreas SEPPI
(ATP Sydney)   Január 9.   05:00

tipp: Milmann +4,5 game
odds: 1,58
office: pinnacle sport

Az ausztráloknak is van bőven merítési lehetőségük, s az Australian Open előtt többen meg is mutatják tudásukat a nagy érdeműnek a televízió közvetítéseknek köszönhetően, év közben pedig a fű alatt teniszezik át a szezont ITF és Challenger szinteken. Ilyen volt John Millman is, aki most léphette át a lélektani határt, tavaly még sorra járta az alacsonyabb rangú tornákat, ahol rendre döntőbe került, hol a nyertes, hol a vesztes oldalt "gazdagítván". Remek mutatókkal rendelkezik, eredményei is erősen pozitív képet adnak, s a fizikai mutatói is alkalmasak az új kor teniszéhez. Amit Brisbane -ben mutatott az több, mint bíztató, a Saville, Bogomolov, Ito, Young négyest könnyű szerrel taszította odébb, s Murray ellen sem rettent meg, felvette a versenyt, s igazán látványos labdamenetekre kényszerítette az olimpiai bajnokot, a közönség bíztatása mellett szettet is sikerült lopnia. Az a játékos, aki képes a szurkolókkal eggyé válni, s ezzel még több erőt meríteni a sikerhez. A sydney -i feliratkozása is remekül sikerült, a tavalyi kihagyása óta magához térő, egyenletesen teljesítő Robredo -t is két szettben búcsúztatta, ugyanazzal a gyors, akaratos játékkal, a spanyolnak nem volt ellenszere.
A szerdai ellenfél, az olasz Seppi a Hopman kupán nem a legszebb arcát mutatta, három vereséget szenvedett el, nem sikerült kellően felpörögni az év elején, kissé kedvetlennek is tűnt a játéka. Hozzátartozik, hogy a gyors borítások közül is inkább a zárt teret kedveli, szabadban látványosan gyengébb eredményekkel rendelkezik.
Millman ezer fokon pörög, míg a talján messze van önmaga legjobbjától. A közönség Millman -t újabb nagy győzelembe hajthatja, annak kevés esélyét látom, hogy a jelenlegi Seppi csúnya véget vet az ausztrál szárnyalásának.
2:6,6:3,3:6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése