2023. június 2., péntek

Francisco CERUNDOLO - Taylor FRITZ (ATP Roland Garros) »»» Június 3. 14:30

tipp: Over 3,5 set
odds: 1,50
office: unibet
tét: 10*

A holnapi nap férfi programjából is próbáltam egy olyan meccset kiválasztani, vizionálva a lehetőségeket, ahol hosszabb végjátékra számíthatnak a nézők.

Két meccs között vacilláltam a Coric - Etcheverry és a Cerundolo - Fritz meccs között. Mindkettő meccsen adott egy remek salakos képességekkel bíró dél-amerikai, argentin játékos, aki bírja a kemény meneteket és strapabíró, míg a másik oldalon TOP20 illetve TOP10 -es játékos szerepel, akik nagy tornákon rendre leteszik a névjegyüket. Végül utóbbi meccset választottam, hogy miért.

Fritz azért mégsem nevezhető nagy salak menőnek és a korábbi RG fellépésein is korán megégett, tavaly például Zapata Miralles kapta el négy szettben. Az előző körben Rinderknech is elkapott egy szettet ellene, nem olyan meggyőző, három nyert szettig menő ütközetek során az amerikai, több megingása is akad, ami nálam nem elegendő egy sima 3-0 -hoz. Pláne nem egy Fransisco Cerundolo ellen, aki egy könnyed 3-0 ból érkezik, melyet a német Hanfmann ellen ért el, és fontos tényező, hogy nincs fizikálisan kizsigerelve.

Cerundolo tavasszal nagy neveket kapott el, nem ijed meg a saját árnyékától. Barcelonaban Ruud, Monte Carloban és a múlt héten Lyonban is áldozatául esett Norrie, Rómában pedig a Foro Italicon saját közönsége előtt verte el Jannick Sinnert.

Szóval, ha TOP10 -es Fritz, ha nem ez egy iszonyatosan kemény ütközet lesz az amerikai számára, de megfordítva a leányzót, tőle is alapból azért elvárható egy szett nyerése, innen nézve pedig az, hogy 3,5 szett felett lesznek a felvonások, tehát, hogy 4 vagy 5 szett lesz, szinte gyerek játéknak néz ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése