2023. június 22., csütörtök

Tallon GRIEKSPOOR - Hubert HURKACZ  (Tenisz, ATP Halle) »»» Június 22. 17:00

tipp: Griekspoor, T
odds: 2,70
office: unibet
tét: 10*

Halléban a tavalyi címvédő lengyel Hubart Hurkacz a múlt héten a hertogenboschi füves 250 -es tornát megnyerő holland Tallon Griekspoorral mérkőzik majd a csütörtöki program záró találkozóján a centerpályán.

Tavaly a sikertelen stuttgarti Fucsovics elleni vereség után érkezett Halléba a lengyel és egy fantasztikus teljesítménnyel teli hetet produkálva Kyrgiost az elődöntőben, míg a döntőben Medvedevet lesimázva nyerte meg a 29. hallei tornát. Idén sincs nagy előszele a jó szereplésének, látva az első fordulós nyögvenyelős sikerét Eubanks ellen, benne van a pakliban, hogy nem védi meg sikeresen a pontjait címvédőként visszaérkezve.

Griekspoor otthon Hertogenboschban olyan önbizalmat szedett össze, ami itt német földön is tovább repítheti. Fizikálisan sincsen problémája, a vasárnapi döntő után kedden Carballes Baena ellen egy beütésnek is megfelelő két breakelt szettben megoldott meccsel tartotta magát melegen, játékra éhesen.

Múlt héten Ymer, M, Popyrin, De Minaur, Ruusuvuori és Thompson esett áldozatául, ezek után egy nem túl acélos Hurkaczot is elkaphat könnyedén. A közeli Roland Garroson 3-2 -re a lengyel nyert, tehát frissen vehetne revansot a mélyföldi, ez is egy motivációs tényező.

Griekspoor semmi teher nem nyomja a múlt heti tornagyőzelem után bátran engedheti el a kezeit, kivezetheti ütéseit. míg a másik oldalon erősen kérdéses, hogy bénítólag hat e Hurkaczra a címvédés lehetősége és a pontok megvédése vagy jól tudja kezelni az aktuális helyzetet.

A múlt heti fantasztikus Griekspoor produktum miatt mondom azt, hogy csütörtökön a lengyelt is sikerül a skalpok közé illesztenie majd a hollandnak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése