2023. június 22., csütörtök

Grigor DIMITROV - Francisco CERUNDOLO  (Tenisz, ATP Queens Clube) »»» Június 22. 16:00

tipp: Dimitrov
odds: 1,40
office: bet365
tét: 10*

A füves előszezonban a Queens Clubnak mindig megvan a maga hangulata a kisebb pályáival és az igazi klub hangulatával. Emlékezhetünk a közelmúltból is nagy pillanatokra, amikor például Nalbandiant léptették le a Cilic elleni fináléban, ahol a vonalbíró lábát sikerült egy rosszul sikerült dühből elkövetett rúgással felsérteni.

Dimitrovnak is vannak emlékei, anno még Sharapova szurkolt neki itt a Dudi Sela elleni meccsén 2013 -ban, azóta sok víz lefolyt a Dunán, de az nem változott, hogy a korábban "Baby Federerként" aposztrofált bolgár mindig is szeretett itt játszani, olyannyira, hogy 2014 -ben meg is nyerte ezt az eseményt, 2012 és 2017 pedig elődöntőt hozott neki.

A rajt jól sikerült idén is, kivételesen a selejtezőből indult világranglista 26 -ként, de azt Vukic és Rinderknech ellen sima breakelt szettekben megoldotta, míg az első körben Ruusuvuori is hasonló sorsra jutott ellene. Most a salakos specialista, de azért gyors pályákon is néha megvillanó és a TOP20 -ba belovagló argentin Cerundolo lesz az ellenfele, aki meglepetésre három szettben elkapta az első körben Tommy Pault. Ám emiatt is óvatos és koncentrált lehet majd a bolgár, akinek tényleg ez az egyik, házi kedvenc tornája a kedvenc borításán.

Összegezve eddigi karrierjük füves meccseit, Dimitrov 102-65, míg Cerundolo 4-4 -el áll, önmagában ez is megmutatja a fűvel kapcsolatos érzéseiket. Látva a fókuszált három meccsét Dimitrovnak azt mondom ezt a feladatot is sikeresen teljesíti majd a balkáni egykori világbajnok.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése