2023. június 23., péntek

Andrey RUBLEV - Tallon GRIEKSPOOR  (Tenisz, ATP Halle) »»» Június 23. 17:00

tipp: Griekspoor, T +2,5 game
odds: 1,93
office: unibet
tét: 10*

Elérkeztünk Halléban a pénteki naphoz, amely a negyeddöntőkről fog szólni. A tegnapi napon, egy kiélezett, de ahhoz képest, hogy három szettes, gyors meccsen jutott tovább a holland Griekspoor a várakozásaimnak végül megfelelően, abszolválva a közel 3,00 bukmékerek által kínált szorzót.

Hurkaczot sikerült címvédő létére eltenni az útból Griekspoornak, aki így a múlt heti hertogenboschi sikerével együtt hét meccses nyerő szériában, irgalmatlan önbizalmat szerezhetett és nekem nem úgy tűnik, hogy most fog hirtelen megállni.

Hurkaczhoz viszonyítva a füves teljesítményeket előtérbe helyezve az orosz Rublevtől sem kell megijednie, akinek csak itt Halléban kezdődött a füves szezon, így nem járathatta be annyira tökéletesen a gyors felületes játékát sem. Ennek megfelelően, adódtak is dadogások a játékában, mindkét meccsén. A kínai Yibing Wu ellen szettet is bukott, míg a második körben a hazai közönség által támogatott Hanfmann ellen egy nehéz első szettbe bonyolódott, melyet csupán tie-breakben oldott meg 8-6 -tal.

A teljesítményeket látva egyértelműen Griekspoor a meggyőzőbb számomra, jól mutatja a magabiztosságát, hogy a tegnapi három szettesét a gyors adogató játékok mellett nyerve csupán 1 óra 52 percet töltött a pályán, Rublev két nyert szettje alatt pedig 1 óra 38 percet, tehát elenyésző a különbség, fizikális kérdések nem fogják hátráltatni a mélyföldi versenyzőt.

Kisebb kiindulási pont lehet az ideo dohai ütközésük, ahol Rublev nyert egy 1:6,6:1,7:6 -os szoros mérkőzésen.

Griekspoor rendkívül magabiztos játéka mellett arra számítok, hogy nüanszok dönthetnek egy-egy szett nyertesének kilétéről, így 2,5 game handicappel megtámogatva eléggé erősnek érzem a holland fél sikerét, amibe akár egy 6:7,6:7 -es vereség is beleférhetne ...

 Eredmény: 2-1 (3:6,6:3,6:4)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése