2023. június 13., kedd

Ryan PENISTON - Mattia BELLUCCI (ATP CH Nottingham) »»» Június 13. 18:00

tipp: Peniston
odds: 1,40
office: bet365
tét: 10*

Nottinghamben a nőknek 259 ezer dollár összdíjazású WTA tornát rendeznek, a férfiaknak meg marad egy kis Challenger mulatság a hétre 145 ezer dollár össz díjazással. Én ezen gyengébben promotált versenyből választottam egy mérkőzést, ahol a hazaiak versenyzője Peniston a kedvenc füves borításán tehet azért, hogy végre a helyes útra lépjen és tartósan a jó forma felé vegye az irányt.

Penistonnak nagyon nem jöttek össze a salakos tornák, pedig előző években ott is termett babér számára, idén azonban egy nagyon csúnya 1-8 -as mutatóval zárta le a szemcsés tipródását.

Emlékezhetünk tavalyról is milyen szépen teljesített Peniston füvön, a legtöbb tenisz kedvelő ott raktározhatta el a nevét. A Wimbledont megelőző mind a négy versenyén a negyeddöntőig ment, Surbitonban, itt Nottinghamben, váltva az ATP Tourra a Queens Clubban és végül Eastbourneban is, olyanokat lepipálva, mint Mannarino, Draper, Vesely, Gojo, Ruud, Rune, Cerundolo ami fűre vetítve elég szép névsor.

Idén Surbitonban Veselyt filézte ki nagyon sima, breakelt két szettben, majd pechére a későbbi elődöntős Kubler már útját álta, nem volt mit tennie ellene.

Nottinghamben a gyatra formába visszaeső olasz Belluccit kapta, na ő ellene kötelező a továbbjutás. Sokal nagyobb a füves tapasztalata Penistonnak, az olasznak összesen egy ITF -es füves próbálkozása volt két éve ott ki is kapott két szettben az 500 -on túli francia vetélytársától.

Egy szó, mint száz, ezen a felületen klasszisokkal jobb a brit, aminek az eredményben is realizálódnia kell.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése