2023. június 2., péntek

 Lorenzo MUSETTI - Cameron NORRIE (ATP Roland Garros) »»» Június 2. 14:30

tipp: Musetti
odds: 1,53
office:bet365
tét: 10*


Azt már bő két évvel ezelőtti is tudni lehetett, hogy isten adta tehetség Lorenzo, ám a talentum mellé sokszor nem párosult minden megfelelően, hogy a mentális tényezők, hol kisebb sérülés tett neki keresztbe.

A kitartó munka és a hit azonban meghozta a gyümölcsét és immáron a TOP20 tagja Musetti. A tenisze igazi művészet, az egykezes fonákja briliáns és úgy lát a pályán mint nem sokan mások.

Nem a véletlen műve, hogy tavaly Hamburgban a torna döntőben elkapta Alcarazt vagy említhetjük az idei monte carloi Djokovic verését, ezek mint jogos és valós sikerei voltak az olasznak a világ legjobbjai ellen.

Musettinél mindig kérdés, hogy az adott tornán, hogy tud rajtvonalhoz állni, szerencsére a bemutatkozása remekül sikerült, a svéd Mikael Ymert és az orosz Shevchenkot is három szettben intézte el, főleg az oroszt filézte ki nagyon 6:1,6:1,6:2 -vel.

Norrie lesz a következő rivális, aki komolyabb játékerőt képvisel, ám jóval egysíkúbb nekem, mint a talján.

Kettejüknek Barcelonában pár hete már volt egy ütközésük, azt szetthátrányból sikerült 3:6,6:4,6:1 -re a végére teljesen egyoldalúvá téve megfordítania Musettinek.

Nálam az olasz az egyértelmű favorit, aki játssza szó szerint az igazi, szép teniszt és sallangmentes a játéka, ez ellen Norrie röghöz kötött játéka, az ami Baez vagy Fucsovics ellen éppen elég lehet, egy bomba formában lévő Musetti ellen kevés lesz.

 

Eredmény: 3-0 (6:1,6:2,6:4)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése