2023. június 4., vasárnap

Nicolas JARRY - Casper RUUD (ATP Roland Garros) »»» Június 5. 17:00

tipp: Over 38,5 game
odds: 1,71
office: unibet
tét: 10*


Aki idáig eljutott a Roland Garroson, az megérdemelten van itt, nem a véletlen műve. Mind a tavalyi döntős Casper Ruud, mind a viszontagságos éveken túl lévő és nagy formába lendülő Jarry is a legjobbját nyújtja a Roland Garroson.

Érdekesség, hogy mindkettejük eddigi három meccses menetelése hasonlít egymáséra, hiszen az első kört egyaránt 3-0 val oldották meg, míg a 2. és 3. kört rendre 3-1 -el abszolválták. Túlzottan tehát nem lehetnek fáradtak, márpedig fizikálisan erre a meccsre tényleg topon kell lenniük, ha tovább szeretnének jutni.

Jarrynak tavasszal nem volt nagy menetelése, ám a Garros előtti héten Genfben valami nagyon összeállt nála. Megnyerte a svájci viadalt, zsinórban legyőzve a mostani rivális Ruud, Zverev, Dimitrov hármast.

Ruud is hullámvölgyet élt meg, Madridban Arnaldi búcsúztatta, Rómában már elődöntőzött, de a legnagyobb tornára már kellően megközelítette az ideális formáját a norvég.

Az említett genfi meccsük is hosszúra nyúlt, kemény felvonásokból álló meccset szült. Akkor Jarry 3:6,7:6,7:5 -re győzedelmeskedett és a mostani forgatókönyvben is erősen benne vannak a tie-break közeli befejezések.

A chilei adogatását iszonyatosan nehéz elvenni, melyet rendkívül agresszív játékkal tud őrizni, míg Ruud játéka is kellően kiegyenesedett. A Zhang elleni nyitó szettet leszámítva már szinte az ő adogatásai is érinthetetlennek bizonyultak, igaz ehhez kellett a kínai fél elfogyása is játékban.

Mindent egybevetve a holnapi programból ez az a meccs melyik leginkább kínálja magát egy maratoni csata címére érdemes meccsnek.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése