2023. július 1., szombat

Matteo BERRETTINI - Lorenzo SONEGO  (Tenisz, ATP Wimbledon »»» Július 3. 14:00)

tipp: Sonego
odds: 1,66
office: unibet
tét: 10*


Péntek kora délután, június utolsó napján elkészítették Wimbledonban az idei füves GS torna főtáblájának sorsolását. Megkezdődött ezek után az odds vadászat a fogadók körében, ennek köszönhetően már láthatunk is jelentősebb szorzó mozgásokat.

Ilyen meccs lehet a két olasz Matteo Berrettini és Lorenzo Sonego ütközete is, amely közel azonos esélyekkel indult és, ha tavaly rendezik az előszezonban vagy tavalyelőtt, mikor Berrettini egészen Wimbledon döntőig menetelt, nem kérdés ki nyert volna.

Ám rájár a rúd Matteóra, hiszen tavaly a 9/0 -as, veretlen füves készülődése és két tornagyőzelme után pechére elkapta a Covidot, most meg sérülésből, meccs hiánnyal küszködve, egy füves meccset letudva érkezik a kedvenc tornájára.

Berrettini ráadásul azt az egy találkozóját éppen a mostani rivális egyben honfitárs Sonego ellen vívta Stuttgartban, ahol nagyon sima, már-már megalázó 6:1,6:2 -es Sonego siker született. Ezek után nem is játszott tét meccset, előtte pedig csupán Monte carlóban április elején fogott ütőt. Sorozatos visszalépések és feladások jellemezték a tavaszát.

Ezek után botorság lenne a "kalapácstól" az elmúlt évek 9/0 és 11/1 -es mutatóira alapozott menetelést várni, a már említett Sonego elleni stuttgarti megmérettetés kb. megmutatta, hol tart a GS döntős teniszező.

Sonego több meccsel a kezében, teniszben tartva a játékát játszhat egy teljesen önbizalom veszített, elbizonytalanodott vetélytárssal szemben, akit három hete kifilézett. Persze Wimbledon az más tészta, de Sonego sem olyan fából lett faragva, hogy elfusson ijedtébe. Reálisan nézve itt most ebben a helyzetben és előzményeket ismervén, maximum egy szettet nézek ki Berrettiniből, így evidens, hogy Sonego továbblépését várom a színtiszta talján párosításból.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése