2023. július 12., szerda

TERZIYSKA - CHERUBINI

(Tenisz, ITF women Rome »»» Július 12. 16:00)

tipp: Terziyska
odds: 1,53
office: bet365
tét: 10* 



Az olasz fővárosban rendeznek a héten ITF tornát a lányok számára, ahol nem tudom kihagyni a 2020 -as "törése" után magára találó Terziyskát.

A mindig mosolygó, jó kedvű bolgár lány az év elején még a bolgár-román UTR Pro Series versenyeken gyűjtögette az önbizalmát, ami elég jól sikerült, hiszen a 11 lejátszott mérkőzésből mindent megnyerte.

A nyarat Rómára összpontosította, a salakos tornákra, ahol júniusban két nyertes meccset jegyezhetett fel, a román Tanasie és az amerikai Aney ellen végül az ausztrál Smith állította meg, most pedig a júliusi második római tornát sem hagyja ki, ami szintén remekül indult a számára.

A bukik által rendre underdogként feljegyzettként verte a kvaliban Osbornét és Alice Ramét is, ami értékmérő erősen, hol is tart most Terziyska játékban.

A főtáblán pedig megkapta az első körre azt a Cherubinit, aki megint hullámvölgyben van és erősen negatív mutatókkal rendelkezik a közelmúltban, épp ellenkezőleg a balkáni lánnyal önbizalom hiánnyal szenved, 6-13 az idei salakos mutatója.

Terziyska az irányítást magához ragadó, agresszív felfogással rendelkezik, tehát leegyszerűsítve, ha megy neki a játék, akkor nyer, ha nem, akkor pedig elüti magát. A selejtezős győzelmek beárazták a bolgárt, remek formában van, így merem megkockáztatni, hogy hazai pálya ide vagy oda, le tudja az éppen gödörben lévő ellenfelét is gyűrni.

Terziyska pont az a stílusú játékos, aki nem ad kegyelmet és megérezve a vérszagot a bizonytalankodó ellenfeleket képes könnyedén padlóra teríteni, ma is ezt várom tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése