2023. július 2., vasárnap

FUCSOVICS Márton - TALLON Griekspoor  (Tenisz, ATP Wimbledon »»» Július 4. 15:00)

tipp: 3,5 set felett
odds: 1,42
office: unibet
tét: 10*


Már most elmondhatjuk azt, hogy a magyar fiúk nem voltak szerencsések az idei wimbledoni tornán. Valkusz Máté sérülés, fájdalmak miatt lépett vissza a kvalifikáció megkezdése előtt, Piros Zsombor és Marozsán Fábián pedig az utolsó selejtezős körben kapott ki, ráadásul Marozsán szerencsés vesztesként a 4. lehetőséget kapta csak a sorsolásnak köszönhetően, pedig ranglista alapján neki állt volna a zászló. Erre pedig még rájött az, hogy Fucsovics a nagy formában lévő, füvön remekül teljesítő, a Hertogenbosch Opent megnyerő Tallon Griekspoort fogta ki magának az első mérkőzésére.

No de ne bánkódjunk, hanem drukkoljunk. Marci amúgy sem szokta könnyen adni a bőrét, abban biztosak lehetünk, hogy kemény és szoros küzdelemre készülhetünk fel.

Tavaly az oroszok miatti nem megvédhető pontok miatt ment a duma a kedvtelenségről, aminek az lett az eredménye, hogy Bublik ellen sima három szett után csomagolhatott. Most nincsen mit megvédeni, nincs semmi teher, hozhatja a legjobbját a juniorként itt már csúcsra érő Fucsovics.

Az előmenetele is jól sikerült, hiszen Stuttgartban az elődöntőig menetelt és egy éles meccsen kapott csupán ki Tiafoe ellen, előtte pedig elkapta Fritzet és Shapovalovot is.

Griekspoor nyert Hertogenboschban odahaza, majd Halléban is húzott két sikert, ahol Rublev állította meg.

Tavaly Alcaraz, tavaly előtt Zverev verte, neki sem volt szerencséje a sorsolással.

Most mindketten a szebbik arcukat vehetik elő az első körre, ezáltal azt várom, hogy semelyikük ne hengerel és minimum egy szettre jó lesz, remélhetőleg a végén magyar továbbjutással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése