2023. július 7., péntek

DIAZ ACOSTA - COBOLLI 

(Tenisz, ATP CH Mliano »»» Július 8. 15:00)

tipp: Diaz Acosta
odds: 1,70
office: unibet
tét: 10*

Wimbledonból egészen a milánói, észak-olasz Challenger tornára ugrok le, ahová salakra érkezem.

A GS torna árnyékában a hoppon maradtak vagy nevezhetjük inkább a salakos tenisz kedvelőinek rendezett tornán már az elődöntőknél tartunk, ahol három olasz mellett, Cobolli, Gigante, Darderi, egyedül a verseny első kiemeltje az argentin Diaz Acosta maradt versenyben az előkelő 115. világranglistás helyezésével.

A héten porzott a salak rendesen, Diaz Acosta pedig örülhet, hogy visszatért a kedvenc felületére, és a megszokott mederben a számára olyan kedves Challenger szinteken tud kényelmesen menetelni.

Tornát nyert Savannahban a tengerentúlon, aztán Luzitániában Estoril mellett, majd Heilbronnban is tornadöntőzött, Poznanban pedig egy negyeddöntőben csúcsosodott ki a versenye. Itt újra klappol minden, hiszen a riválisait nagyon könnyed két szettekben tette lapátra, Ferrer 6:0,6:2, a jó öreg Pablo Cuevast 6:3,6:1, míg a szintén jó formának örvendő belga Onclint is 6:4,6:3 -al tette lapátra. Önbizalomtól duzzadó játéka Cobolli elleni elődöntőben is sokat érhet.

Cobolli a hazai pálya szárnyai jutott el idáig, Vrbenskyt és gaiot könnyebben, Tirantet a negyeddöntőben már dadogósabban, három szettben oldotta meg.

Én alapból a héten látottakból kiindulva, az említett magától értetődő játéka okán a gaucho mellé teszem le a voksom, akit nem lehet zavarba hozni, márpedig ezen a héten azt a játékát hozza, amivel csak TOP100 -as riválisok kavarhatnának bele, de ugye ilyen nincs a héten Milánóban.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése