2023. július 2., vasárnap

Alexander BUBLIK - Mackenzie MCDONALD (Tenisz, ATP Wimbledon »»» Július 3. 14:00)

tipp: Bublik
odds: 1,46
office: unibet
tét: 10*
 

Bármennyire is nem szereti a teniszt a kazah Bublik, rendre megmutatja, hogy ért hozzá és ha kicsit jobb kedve van akkor meccseket nyer sorozatban, ami tornagyőzelmet is eredményezhet, lásd az egy hete elhódított hallei trófeáját, ahol a Coric, Struff, Sinner, Zverev, Rublev ötösön keresztül ért csúcsra.

Füvön extrán ül a játéka, a gyors szervái, az alapvonaljátéka kicsit megfűszerezve a bolondozásaival remek elegyet alkotnak a füves pályán.

Bublik az elmúlt két évben mutatott wimbledoni teljesítményével igazolta, hogy GS versenyen is képes nagy neveket elkapni, sőt ez még inkább motiválja őt, hogy sikeres legyen.

Tavalyelőtt Dimitrovot verte, tavaly Fucsovics Marci esett áldozatául.

Az első körös ellenfele az amerikai McDonald lesz, aki a múlt héten a kazahhal ellentétben versenyzett Eastbourneban, tehát kissé fáradtan érkezik Wimbledonba. Eastbourneban elődöntőzött, ahol nem tett túl jót a lelkének, hogy a későbbi győztes Cerundolo ellen sikerült 6:2,4:1 -ről elbuknia.

Ezek után jön Wimbledon, ahol sikerélménnyel teli, pihent Bublik várja, a fáradtabb és kudarccal érkező McDonaldot.

Bublik fent, míg McDonald lent van, leegyszerűsítve ez a helyzet.

Nagy menetelése egyiküknek sem volt még, most itt az alkalom, hogy Bublik meglovagolja a jó formáját, amire szerintem képes is lesz, jól jött neki, hogy egy olyan riválist kapott, aki terhelve volt a legutóbbi héten és elkent szájjal érkezett a Grand Slam viadalra. Főleg az előzményeket látva érzem erősnek ezt a tippet, remélhetőleg komolyan veszi majd a kazah fiú a meccset és nem alsó szervás bohóckodásba torkollik majd az első körös meccse, ha így lesz nálam nem kérdéses most a továbbjutása sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése