2023. július 14., péntek

ALCARAZ - MEDVEDEV

(Tenisz, ATP Wimbledon 2023.07.14. 16:30)

tipp: Over 3,5 set
odds: 1,53
office: unibet  

 

Elérkeztünk Wimbledonban a végjátékhoz. A lapokat szeretik sokan előre kiosztani, így biztosra veszik a Djokovic - Alcaraz finálét, ám ezért mind a világelsőnek, mind a rekord Grand Slam bajnok szerbnek is kell majd rendesen izzadnia a mai nap folyamán.

Djokovic talán megoldhatja könnyebben is, ha koncentrált lesz, de Alcaraznak a polipkezű, mindenhová odaérek Medvedev ellen piszok nehéz dolga lesz.

Az orosz nem meglepő módon Wimbledonra időzített, a felvezető tornák nem sültek el jól számára, Mannarino Hertogenboschban az első meccsen, Bautista-Agut Halléban a harmadik fellépésen rövidítette le az ott tartózkodását az adott eseményen Daniilnak.

Wimbledonban is voltak nehézségei, de Mannarinot szépen helyre rakta 3-0 -val, Fucsovics hiába vezetett szettelőnnyel tudta azt is kontrollálni az orosz, míg a negyeddöntőben Eubanks ellen sem adta fel érvényesítette a nagyobb tapasztalatát és az ötödik szettre bedarálta az amerikai ellenfelét. Erre számíthat Alcaraz is, aki nem mondható füves specialistának, de a tudása okán, ahogyan Nadal is korábban eljutott a végjátékig. A második körben Alexander Müller ellen küszködött halom break labdát kellet hárítania, majd Jarry és Berrettini számára a szett elcsenése is sikerült, de többre nem futotta senkitől. Rune három szettes leigázása pedig végig maximális koncentráció mellett sikerült.

Két éve itt Wimbledonban, akkor a második körben egy nagyon sima 6:4,6:1,6:2 -es Medevedev győzelem sikerült Alcaraz felett.A világelső ilyen bukásokba nem szalad már bele, de Medvedevvel sem lehet füvön felmosatni a padlót, ez az a mérkőzés amire bátran mondhatom, semelyik fél nem fog sima 3-0 -va a döntőbe sétálni, meg kell majd érted dolgozni derekasan.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése