2023. július 11., kedd

LI TU - MICHELSEN

(Tenisz, ATP CH Chicago »»» Július 11. 18:00)

tipp: Michelsen
odds: 1,50
office: bet365
tét: 10* 


A világ tenisze az év elején Óceániára és környékére összpontosul, aztán az amerikai kontinensé a főszerep, most Európa a tenisz "fővárosa", de hogy megjelent a héten Challenger helyszínként Chicago az erősen sejteti, hogy hol lesz a következő Grand Slam torna szeptember elején.

Immáron pedig a jó öreg, kemény felületen ütögetnek a fiúk, ahol az UTR Pro sorozaton is edződött és kikupálódott nevek is szerepet kapnak. Ilyen Alex Michelsen is, aki még a 19. életévét sem töltötte be, de igazolta már tehetségét. Az év végén két futures torna döntőt játszott, az első elbukta, a másodikat megnyerte, az UTR sorozatban meg káprázatos 13-1 -es mutatóval zárt. Nem is lehetett kérdés, hogy a 2023 -as év már a Challenger tornák támadásáról szól majd, és nem is vallott szégyent. Az amerikai Romeban döntőzött Thompson , Wacoban elődöntőzött, Alexander Muller ellen, míg júniusban odáig jutott, hogy Mallorcán ATP versenyen is elindult és nyert meccset, mi több Lloyd Harris és a most Wimbledonban brillírozó Eubanks ellen is lopott szettet.

Többek között kétszer győzte le Vukicot, de Pouille, Martere, Koepfer is felkerült már az "étlapjára".

Chicagóban az ausztrál színekben versenyző Li Tu lesz az első körös ellenfele, aki 27 évesen áll ott a ranglistán mint Michelsen. Pár meglepőbb győzelme akadt az aussinak, ám egyenletes teljesítményt nem láthattunk tőle.

A tehetsége és a fejlődési potenciál miatt mondom, hogy hazai pályán versenyezve Michelsennek sikerül majd megoldania a kissé rágós stílusú, de puhítható ausztrál feladatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése