2023. július 4., kedd

Daniel Elahi GALAN - Oscar OTTE

(Tenisz, ATP Wimbledon »»» Július 4. 15:00)

tipp: Otte
odds: 1,50
office: bet365
tét: 10*

Már a második napon alaposan keresztbe tett az eső a wimbledoni programnak. Az időjárás keddre egész napos zuhogást, szitálást ígér, így szerdára eléggé sűrű program elé nézhetünk, ahol a keddi és a szerdai meccsek egymásba érnek majd.

Valakik szerencsések voltak a tegnapi nap után, így tisztán láthatják a folytatást, ahogyan az a kolumbiai - német párosításban a Galan - Otte mérkőzésen is megesik.

Szerdára jó időt mondanak, így tervezhető program elé nézhetnek a játékosok, nem úgy, mint a mai napon.

Otte, nagy adogató hírében áll, amit a fizikai adottságainak köszönhet, a 193 cm -es magassága füvön remekül illeszkedik, kemény ütésekkel, határozott játékkal. Amennyire nem jöttek a meccsek az előszezonban Barrere és Djere ellen az első körös búcsúkkal, annyira összekapta magát a Grand Slam torna kvalifikációjára, ahol Paire, Ridei és Polmans esett áldozatául, mindannyian jó füvesnek számítanak, ezek után pedig a felépített önbizalmát meglovagolva honfitársán jutott túl nagyon sima három szettben, végig uralva a mérkőzést.

Galan, igazi salakos dél-amerikai játékos, aki ugyancsak magasra nőtt (191 cm), ám a játéka leginkább szemcsésen kamatozik. Szerencséjére, azt a Nishiokát kapta első körben, aki füvön 2018 -tól 1/8 -as mutatóval rendelkezett és nem szereti az extra gyors szálas borítást.

Otte a fűre termett játékával a koncentrált teniszével a kolumbiait is kontroll alatt fogja tudni tartani és, ha nem is sima szettekben, de az adogatásainak köszönhetően, akár tie-breakes szettekben biztosíthatja be a harmadik fordulós szereplését.

 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése