2009. november 3., kedd


Már két hete elhatároztam, hogy megírom a Milan - Real csoportbeli visszavágóra a döntetlen elemzést, s hogy miért? A Milan nagyon nehéz helyzetbe került a hazai pályán elszenvedett Zürich elleni 0-1 -es vereséggel, s hát egy újabb fiaskó a Bernabeauban már pokolian nehéz jövőképet festett volna fel a milanoiak számára. Ilyenkor jó, hogy a Milan és a Real főszponzora a Bwin, nem akarok rosszmájú lenni, de szerintem biztos volt valami a háttérben, s hát a végén megszerzett Milan győzelem a tabella élén álló Real mellé hozta fel az AC Milan -t. Ez után a "figyelmes ajándék" után a Milan-Real kompromisszum keretein belül egy békés milanoi remi szerepelhet, amivel a két gigantikus sztárklubb a csoport első két helyén maradhat, s a végén a Milan hazai pályán a Marseillet, a Real pedig a Zürichet rendezheti le. Szóval BL ide vagy oda a csoportbéli fázisban még belefér a kis bundázás, főleg akkor ha egy érdekcsoport nyomja előre a Real Madrid, s az AC Milan szekerét ... Hajár Bwin miniliga, Milan és Real Madrid részvétellel!
Végeredmény: 1-1 (1-1)

6 megjegyzés:

  1. Üdv,
    Sokat gondolkodtam ezen a meccsen én is és arra jutottam, hogy a bunda fogalma úgy lesz kimerítve, hogy mindkét csapat idegenben nyer (jobban lehúzva a sportfogadókat - az extra profit már szerintem így is megvan)... Így testvériesen tudnak osztozkodni a 3-3 ponton (jobban járva, mintha 2 bratyi x-et csináltak volna). Bár a bunda tényét megdönteni látszik az az NS cikk, amelyben azt írták, hogy Raúl vezető gólja után (a madridi első meccsen)Kaká azt találta mondani, hogy: Ejtsük ki a Milant! Azt ne kérdezd, hogy ez, hogy derült ki, de a sajtó megírta (persze lehet kacsa is)...

    VálaszTörlés
  2. Köszi a véleményed, s az érdekes információt! Most kezdődik a meccs, meglátjuk mi lesz ... :)

    Ciao Canoo!

    VálaszTörlés
  3. Hmmm, ügyes, logikus gondolkodás. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép tipp volt Barátom! .... és hogy megvannak sértődve a Milan és Real hívek, hogy az ember valami gyanúsat sejt a háttérben.:)

    Üdv., Várda64

    VálaszTörlés
  5. Grat Titti!
    Neked lett igazad, kár hogy nem hallgattam rád...
    :-(

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Félelmetesen bejött ez a tipp, ráadásul még a félidő-végeredmény tipp is pontos volt!
    Persze lehetett volna másképp is de az égiek most így akarták és ez nem von le semmit az érdemeidből! Nagyon tetszett az érvelés és annak levezetése is, szerintem telitalálat volt és statisztikailag is az volt mert amikor mondták, hogy a REAL már 15 BL meccs óta nem x-elt akkor már éreztem, hogy most az lesz!!:o)
    Még egyszer Grat!
    Üdv.
    Experte

    VálaszTörlés