2014. március 16., vasárnap

Andrea COLLARINI - Jason KUBLER (ATP Challenger Panama City)   Március 16.   17:30


tipp: Collarini

odds: 1,57

office: boylesport

A tegnapi nap folyamán a panamai kvalifikáció első fordulójában ahogyan várni lehetett, s az előzetesben is leírtam az ausztrál Kubler könnyed két szettben jutott túl 38 éves ellenfelén.
A folytatás sokkal keményebbnek ígérkezik, hiszen minőségi szintben, most több lépcsőnyivel erősebb, talán még szokatlan magasságot képviselő ellenfél érkezik Kubler számára. Kétségtelen nagy tehetség az aussi fiú, ám amellett sem szabad szó nélkül elmenni, hogy Jason számára több, mint egy év után van lehetősége CH tornán kibontakoztatnia magát, amely azért teljesen más színvonalat képvisel, mint a sorozatos ITF -es terhelések.
Ellenfele a már bejáratott challenger versenyző, az argentin Collarini, aki remek formában van, Az ITF szintet kinőtte, az év elején könnyű szerrel be is húzta az egyik tornát, két hete Salinasban pedig egészen a döntőig menetelt. Az itteni első fordulóban ő is "kivégezte" fiatal 18 éves ellenfelét mindösszesen egy gamet engedve riválisának.
Mindkét játékos nagy tehetségként számon tartott teniszező, ám jelenleg az argentin pár lépcsőfokkal feljebb áll, sikerült rendszeresen jó szerepléssel részt venni a CH versenyeken, mindez nagy hiány az ausztrál részéről, aki a sorozatos ITF versenyeken a magasabb hőfokú meccsekhez nem igazán szokhatott még hozzá. Véleményem szerint ezen különbség, a valamivel nagyobb rutin ma Collarini továbbjutását hozza magával.
7:5,6:7,4:6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése