2014. március 19., szerda

Jiri VESELY - Filippo VOLANDRI
(ATP Miami)  Március 19.   20:30

tipp: Vesely -1,5 set
odds: 1,51
office: pinnacle sport


A napfényes Miamiban folytatják a Masters sorozatot a legjobb férfi teniszezők. Az első körben szabad kártya lehetőséggel élve olyanok is elindulhatnak, akik az elmúlt évben hasonló borításon semmilyen eredményt nem tudtak letenni az asztalra.
Ilyen a taljánok már veteránnak nevezhető salakos klasszisa Volandri is, akinek játékstílusa szemcsés borításra termett, sokkal lassabb, pörgetett ütései vannak, az úriasabb mozgása gyors borításokon nem áll helyet magának. Egyszerűen lassú ehhez a borításhoz, az elmúlt négy évben 13 -szor próbálkozott, s rendre ő húzta a rövidebbet 32-2! -es összesített szettállást számolhattunk, tehát 34 felvonásból mindössze 2 szettet tudott valahogyan összekaparni, s az idő csak múlik, egyre idősebb, lassabb lesz ehhez a felülethez.
Jiry Vesely nem véletlen volt ifjúsági többszörös bajnok, az egyik legnagyobb ígérete a cseh tenisznek. Múlt héten is bizonyította talentumát, hiszen Andy Murrayt is sikerült megizzasztania, temérdek breaket érvényesítve, ám jelentkezett nála is a kisebb nyomás, hogy megverhetne egy TOP játékost. A favoritként megvívandó meccseket azonban rendkívül jó arányban húzza be. Remek adogatásai vannak, színes játékkal rendelkezik, nem fél a hálóhoz sem feljönni.
Kemény, agresszív játékával meg fogja enni a a rutinos olaszt, aki előkelő ranglistáját csak is a salakos eredményeinek köszönheti. Volandri ráadásul CH szinteken szorgoskodott, jelentős ATP versenyeken nem tudott maradandót alkotni, míg Vesely egyre jobban bontakozik ki a legrangosabb rendezvényeken is. Nem lehet kérdéses, sima szettveszteség nélküli cseh siker várható.
6:4,7:6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése