2014. március 15., szombat

Jason Kubler - Frantisek Cermak
(ATP Challenger Panama City QF)   Március 15.   20:30

tipp: Kubler 2-0 -ra nyer
odds: 1,44
office: bet365

Kisebb szünet után ismét salakos challenger versenyt rendeznek. A fiúk a hétvégén a selejtezővel kezdik meg a panamai versenyt, ahol feltűnnek inkább párosozó nagy öregek, s az ITF szinten már bizonyított fiatalok is.

Ilyen a Cermak - Kubler ütközet is, ahol egy veterán csak páros meccseken szereplő cseh versenyző, Cermak, s a feltörekvő ausztrál Kubler találkozik.

Az ausztrál tehetségről salakon még sokat fogunk hallani. Furcsa leírni az aussi fiú a salakos tenisz nagy kedvelője, rendre salakos versenyeken indult el, erős testalkatú játékos, az erő mellett a technikai képessége is átlagon felüli az ITF -es szinteket nézve. Rendkívül sok döntős szereplést és ITF torna győzelmet ért el. Már idén besöpört egyet valamint mellette két döntő is szépíti a mérlegét, ami idén 18/5 -t számlál.

Cermakot a Mertinakkal való párosozásai során ismertük meg, magas játékos, ám nem véletlen nem indul túl gyakran singli versenyen, lomha, korából adódóan, kevés a pálya egészének bejátszására. A 36 éves cseh ráadásul salakon nem annyira szeret szerepelni, itt még az adogatásaira sem támaszkodhat, hiszen salakon sokkal jobban megülnek majd a labdái.

Az elmúlt három évben három salakos próbálkozása volt rendre két szettben haltak el kósza próbálkozásai. Ráadásul idei kemény pályás próbája során is kikapott kemény borításon egy jegyzetlen, helyezetlen spanyol ellenféllel szemben.

Jó formában van Kubler, beütve várja a CH verseny selejtezőjét, ez bizony egy könnyed két szettes továbblépést érő első kör lesz az ausztrál részéről.
6:3,6:0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése