2014. március 20., csütörtök

Germain GIGOUNON - Andreas BECK
(ATP Challenger Rimouski)   Március 20.   18:30

tipp: Beck 2-0 -ra nyer
odds: 1,50
office: bet365


A harmadik kanadai hetet töltők táborát erősíti a belga Gigounon is. Az itt tartózkodása azonban nem sikeredett olyan eredményesre, mint várta, jóval elmaradt önmagától, s minőségben is bőven a Smethurst, Kutrovsky, Corrie vonal alatt maradt.
Ezek után nem hogy könnyítés, de óriási minőségbeli ugrást jelent Gigounon számára egy Challengeres torna, ahol jóval erősebb, bejáratott nevekkel is találkozhat. Az elmúlt hetekben közepes képességű játékosok ellen szenvedett, az angol Gabb és a fiatal kanadai Di Feo is nagyon könnyed két szettes mérkőzések során vágta el a belga útját. A legszomorúbb, hogy ennél jóval feljebb is járt már Germain, de nem tudott eleget tenni a várakozásoknak, s a tehertől összecsuklott, ennek köszönhető a visszaesése.
Az ellenfél az élteniszt már megjáró, rutinos CH résztvevő német Beck lesz. Beck korábban a TOP33 -ig menetelt, ám két éve volt egy mély betegségből is adódó visszaesése, ahonnan nehéz volt visszakapaszkodnia, de sikerült, s immáron a TOP200 on belül újra a legjobb helyezésekért verseng.
A hűvösebb évszakokat rendre teremben vészeli át, s mindig erősen pozitív mérleggel teljesíti. A mögé rangsorolt ellenfeleket biztosan veri, s mivel most önbizalom terén belga ellenfele eléggé megtört, így joggal várhatjuk, hogy sikerül erőteljes, vonaltól-vonalig játékával felőrölnie a labilis flamandot.
Látva az első körös mérkőzéseiket, teljesen eltérő színvonalú, ritmusú teniszt produkál a német, ami véleményem szerint nem csak minőségben, de sima eredményben is megmutatkozik majd. Két szettes Beck továbblépést várok.
2:6,1:6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése