2014. március 17., hétfő

Christian LINDELL - Matias SBOROWITZ
(ITF Santiago)   Március 17.   14:00

tipp: Lindell 2-0 -ra nyer
odds: 1,53
office: bet365


Megkezdődtek a sorozatos dél-amerikai ITF -es turnék, ezen a héten a kontinensen egy időben három hasonló rangú tornát is rendeznek (Argentína, Chile, Peru).
Én a chileire látogatok el egy meccs erejéig, ahol a a már "szokványos vendég" svéd Lindell tesz próbát. Az északi 23 éves teniszező már rutinos visszatérő, ha teheti akkor a dél-amerikai ITF tornákon indul el, fő profiljához a salakos pálya tartozik, nem egy kisebb-nagyobb menetelést mutatott be már az évek folyamán.
Fizikai tényezők terén is jó el van eresztve, rendkívül magasra nőtt, az átlagosnál jobb szervái vannak, de termete nem akadályozza a gyors mozgást sem, így állt össze esetében egy komplett ITF szinteken eredményes játékos.
Tavaly tornagyőzelemmel zárt a svéd, idén az igazi kiugró menetelés még várat magára, március elején egy torna elődöntőt így is sikerült összehozni, ahol az osztrák rath állította meg. Lindell rendkívül jó arányban hozza a papírforma meccseket, TOP1000 -en kívülieket rendre magabiztosan intézi el, most is ezt várom tőle.
A hazai chílei ellenfél Sborowitz nagyobb tervekkel indult el pár éve, ám jelentősen visszaesett, jelenleg az 1000. helyezésen túl inkább csak nagy hajkoronájával tűnik ki. Amint előkelőbb, játéktudásban többet mutató rivális érkezik két szettekben szenved vereséget. Így volt ez idén is, a győzelmeit mind hátrébb rangsoroltak ellen érte el.
Két éve már megmérkőztek salakon akkor egyértelmű fölényt mutatva, sima 6:2,6:2-vel húzta be a meccset az északi. Most is hasonló forgatókönyv várható.
6:4,2:6,6:7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése