2014. április 8., kedd

Irina BEGU - Kristina SCHMIEDLOVA
(WTA Bogota)   Április 8.   17:30

tipp: Schmiedlova
odds: 2,10
office: bet365


A lányok Dél-Amerikában kezdhetik meg a vörös salakos felkészülést, rangosabb keretek között. A bogotai helyszínen a legnagyobb nevek nem tették tiszteletüket, így nagy lehetőség nyílt a közvetlen élmezőnybe tartozók elé.

 Pihent állapotban, sikerre éhesen


Az új generációt képviselő Karolina Schmiedlova Szlovákiából próbál szerencsét. Korosztálya egyik legtehetségesebb játékosaként tartják számon, aki sorra ért el ifjúsági szinten szép eredményeket, s most már a felnőttek között is gyökeret tudott verni, amit nem csak a bőven TOP100 -on belüli helyezése jelez. Két hete az ospreyi ITF tornát is begyűjtötte, olyan bejáratott salakos neveket vervén, mint Mathilde Johansson, Johanna Larsson, Dominguez-Lino, végül a fináléban Erakovicot könnyed két szettben verte. Miamiban másról szólt a történet, a Vesnina elleni korai búcsút az előző heti menetelés számlájára írhatjuk, ám pozitívum szlovák részről, hogy így mindenképpen friss, kipihent állapotban érkezhet a bogotai versenyre, a fáradtságra nem lehet majd panaszkodni.

Agyonjáratva 


A másik oldalra éppen a fordítottja, a fáradtság, az elcsigázottság jellemző. A román Begu február közepe óta Dél-Amerikában állomásozik, bőven volt sikerélménye, két brazil ITF versenyt is megnyert, múlt héten pedig a kolumbiai Medellinben volt lehetősége újabb címet bezsebelni, ám a korábbi meccseihez képest sokkal nehézkesebb mérkőzésen, döntő szettben veszített paraguayi riválisával szemben. Minden adogató gamejében küszködött, szinte nem is volt olyan adogató játéka, ahol minimum deuceig vagy break labdáig el nem jutott az ellenfele. Mindezek a jelek is mutatják a majd két hónapnyi, megállás nélküli teniszezés mostanra tette meg a hatását, ürül Begu tankja, bőven ráférne egy kis pihenő.

"Bicikli" osztás után újabb "ajándék" ?


Begu nyilvánvaló jeleket adott, hirtelen visszaeső küszködő játékával, hogy mind fizikálisan, mind mentálisan megcsuklott. Ezután Bogotában egy kipihent, salakon szintén eredményes és sokszínű játékkal rendelkező szlovák tehetség ellen kellene megújulnia. Tavaly találkoztak a ninjangi WTA tornán, akkor teremben, kemény pályán megalázó 6:0,6:0 -ás ajándék "biciklit" osztott a szlovák lány Begunak. Látva az iszonyatos erőltetett menetét Begunak azt mondom a kipihent állapotban lévő Schmiedlova most is könnyedén elkaphatja majd. Kipukkadt a román lufi?
6:3,6:1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése